IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kahve Falı Sözlügü (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/)
-   -   Kahve Falında Lağım Faresi Görmek (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/784909-kahve-falinda-lagim-faresi-gormek.html)

Sır 02 Şubat 2018 00:37

Kahve Falında Lağım Faresi Görmek
 
Falda lağım faresi görmek, bir insanın ekonomik anlamda size büyük zarar vermesi ve borca sokması, para sıkıntısı çekmenize neden olması demektir. Belki birine kefil olup zor durumda kalabilir, başkasının borcunu ödeyebilirsiniz. Ya da hayatınızdaki bir insanın sizden talepleri fazla olabilir. Sizden sürekli para isteyebilir ve kazancınıza göz koyabilir. Bu durum paranızın ve birikimlerinizin erimesine yol açacak. Eğer harcamalarınızda dikkatli olursanız, zarardan kurtulacaksınız.
Kahve falında lağım faresi görmek, bazı yorumcular tarafından da manevi olumsuzluklara yorumlanır. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizi üzecek şeyler yapabilir. Ruhsal bir çöküş yaşanabilir. Sevdiğiniz insanın sizi hayal kırıklığına uğratmasını pek de normal karşılayamayacak, bu duruma çok üzüleceksiniz. Keyfinizi kaçıran olaylar yüzünden bir süre kendi içinize çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.
Kahve fincanında lağım faresi çıkması, aynı zamanda aldatılmak ve yalan iftira atılması da demektir. Eğer fincanın ortasında çıkarsa, Biri size karşı hain planlar içerisinde olabilir. Bu yüzden gelecek günlerde her şeye körü körüne inanmak yerine sorgulayıcı olmanızda fayda var diyebiliriz.


Kahve tabağında lağım faresinin anlamı, korkularınız ile yüzleşmek zorunda kalmanız anlamına gelir. Bir süredir korkuyor ve hatta kaçıyor olduğunuz şey başınıza gelebilir. Bu sebeple de kötü bir süreç geçirebilirsiniz. Belki geçmişte yapılan bir hata yüzünden şu günlerde sorunlar ortaya çıkabilir. Korkularınızı aşmak için bunlarla yüzleşirken güçlü olmanızda fayda var. Karamsarlığa kapılmamalı, bunun geçici olduğunu kabullenmelisiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net