IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Flamingo Görmek




Falda flamingo görmek, sabır ettiğiniz bir konuda çok hayırlı olayların olması, sabretmenizin karşılığını fazlası ile almanız olarak yorumlanır. Bir süredir canınızı sıkan şeyler karşısında fazlası ile sabrettiyseniz, artık her şey sizden yana olacak. Bu konularda güzel haberler alarak, sonunda rahat bir nefes alacak, geleceğe daha rahat bakacaksınız. Özellikle tamamlanmayan ve sonu gelmeyen işler tamamına erecek. Yarım kalan işlerin tamamlanması ile birlikte hayatınızda da güzel şeyler olabilir. Örneğin sevdiğine kavuşamayan kişiler için önlerindeki engeller kalkacak. Ya da iş hayatında uzun süredir beklediğiniz önemli haber yakında gelecek. Falda flamingo çıkması, çok hayırlıdır. Müjdeli haberler almak, güzel haberler duyarak sevinmek demektir. Bilindiği gibi falda çıkan kuşlar her zaman güzel haberlerle mutluluk duymak olarak yorumlanır. Kalbinizden geçen güzel şeylerin gerçekleşmesi sizi mutlu edecek.
Kahve falında flamingo görmek, evli ve bekar olanlar için farklı anlamlara gelir. Bekar olan ve evlenmek isteyen kişilerin karşısına sürpriz bir talip çıkabilir. Hatta hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar hayırlı bir kısmet ile karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz kişi ile tanışarak evlilik yolunda adım atabilirsiniz. Sevgiliniz varsa, onunda evlenmek için acele edebilirsiniz. Eğer evliyseniz, bu sefer de evlatlarınızın yüzünüzü güldüreceğini yorumlanır. Onların başarıları sizi mutlu edecek. Aile içerisinde herkesin yüzünü güldürecek haberler alınabilir. Hayatınızda manevi yönden hayırlı olayların olması ile birlikte geleceğe bakış açınız değişebilir. Artık umutlarınız artacak ve bazı endişelerinizi geride bırakacaksınız.
Kahve fincanının ortasında flamingo sembolü çıkması, uzun süredir beklenen haberin gelmesi demektir. Bu haber yeni yola çıkmış olabilir. Eğer flamingo sembolü fincanın kenarında çıkarsa, bu sefer de hane içerisinden gelecek müjdeli haber demektir. Belki bir evlilik ya da bebek haberi alınabilir. Ancak bu duyulacak şey sizi yakından ilgilendirecek.


Kahve Falında Flamingo Kuşu Görmek
Falda çıkan diğer kuşlar gibi flamingo kuşu da temiz haber almak, güzel olaylara tanık olmak demektir. Örneğin kariyer odaklı biriyseniz, maddi ve kariyer yönünden beklenen haberleri alabilirsiniz. İş hayatında yükseliş ya da kazancın artması, müşterilerin çoğalması söz konusu olabilir. Eğer bir sınava girdiyseniz, bu sınavdan alacağınız sonuç sizi mutlu edecek. Kahve falında flamingo ve kalp görmek, aşk hayatında mutluluğu yakalamak, iyi insanlarla tanışmak ve mutlu bir yuva kurmak demektir. Tam da hak ettiğiniz şeylere sahip olacaksınız. Hatta ileride hayat arkadaşınızdan büyük bir destek alabilirsiniz. Sakin biri ile evlilik yapılabilir.
Kahve tabağında flamingo anlamı, artık hayatınızda yeniliklerin olması, beklentilerin karşılanması, güzel havadisler gelmesi demektir. Hayatınızda meydana gelen olaylar sizi mutlu edecek. Özellikle aile fertleriniz ve akrabalarınızın çok mutlu olacağı ve sizinle gurur duyacağı şeyler başarabilirsiniz.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında Fil Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:46
Kahve Falında El Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:26
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27