IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kahve Falı Sözlügü (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/)
-   -   Kahve Falında Su İçen Hayvan Görmek (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/785234-kahve-falinda-su-icen-hayvan-gormek.html)

Sır 04 Şubat 2018 02:24

Kahve Falında Su İçen Hayvan Görmek
 
Falda su içen hayvan görmek, hayırlı işler içerisinde olmak ve insanlara yardım etmek, iyi amel şeklinde yorumlanır. İşleyeceğiniz sevaplar ile birlikte iç huzurunuz artabilir ve iç sıkıntılarınızı azaltabilirsiniz. Zor günleri elinize geçecek olan helal para ile atlatabilirsiniz. Sizin bir süredir sıkıntı yaptığınız şeyler er ya da geç son bulacak. Kalbinizi saf ve temiz tuttuğunuz şekilde insanlar size her konuda destek olmak isteyebilirler.
Kahve falında su içen hayvan görmek, haram maldan kaçınmak ve helal para kazanmak, helal lokma yemek demektir. İç dünyanızda huzur ve sükunet artabilir. Vicdan azabı yaptığınız bir konuda rahatlama yaşayabilirsiniz. Bir zamanlar küslük yaşadığınız biri varsa, yakında aranız düzelebilir. Artık kimse ile küslük ya da dargınlık olsun istemeyecek, mutlu olmak isteyeceksiniz. Hayata bakış açınız olumlu yönde değişebilir.
Kahve Falında Su İçen At Görmek

İlişkisinde sorunlar yaşayan kişiler yakın zamanda sevdikleri insan ile aralarında problemleri çözebilirler. Yeni ayrıldıysanız, tekrar barışabilirsiniz. Eğer evlenmek istiyorsanız, karşınıza hayırlı bir talip çıkabilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net