IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kahve Falı Sözlügü (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/)
-   -   Kahve Falında Peri Bacaları Görmek (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/786025-kahve-falinda-peri-bacalari-gormek.html)

Sır 10 Şubat 2018 23:45

Kahve Falında Peri Bacaları Görmek
 
Falda peri bacası görmek, tarihi bir yere yapılacak yolculuğun habercisi olarak yorumlanır. Sevdikleriniz ile birlikte tarihi bir tatil yapabilir, görmek istediğiniz yerlere en nihayetinde giderek, ufkunuzu genişletebilirsiniz. Sevdikleriniz ile birlikte uzun süredir ertelemiş olduğunuz bir seyahat varsa, maddi problemler aşabilir ve zaman ayırabilirsiniz. Bir süredir uzaklaşarak kafanızı dinlemeye ve sevdikleriniz ile birlikte eğlenceli tatil yapmaya ihtiyacınız olabilir. Bu şekilde motive olmak, sonrasında size iyi gelecektir.
Kahve falında peri bacası görmek, gerçekte de peri bacalarını görmek isteyen al sahibinin bir tur şirketi ya da ailesi ile birlikte bu tarihi ve güzel yerleri gezmeye gideceğine yorumlanır. Peri bacalarını görüp, tatilinizi burada yapabilirsiniz. Ya da evlenecek olan kişilerin de balayı planı olabilir. Falda peri bacalarının çıkması, bir diğer yorumda iş hayatında yükseliş demektir. Çalışan kişiler mesleki yönde kaçırılmayacak fırsatlar ile karşılaşabilirler.
Kahve tabağında peri bacalarının anlamı, hane içerisinde bazı fikirleriniz ya da isteklerinize engel olan kişiler olabilir. Ancak bunları yakında aşacak, sevdiklerinizi bazı konularda kolayca ikna edebileceksiniz. Biraz daha sabır etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle anne ve babanız seyahat planlarınızı hemen onaylayamayabilir. Ya da eşinizle yolculuk planı konusunda fikir ayrılığına düşebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net