IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2018, 23:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Şapkalı Adam Görmek




Falda şapkalı adam görmek, iş dünyasında bazı problemler yaşanılacağına ve özellikle devlet işlerinde büyük sıkıntıların ortaya çıkması anlamına gelir. Özellikle politik konularda önünüze engeller çıkabilir ya da bazı hatalarınız gün yüzüne çıkabilir. Eğer falına bakılan kişi iş adamı değilse ya da politika ile ilgisi yoksa, gelecek günlerde millet vekili ya da belediye başkanı gibi insanlar ile aynı masaya oturabilir. Önemli bir konuda devlet makamından insanlar ile görüşme yapabilirsiniz. Ya da iş arıyorsanız, memur olabilirsiniz. Ancak politika ile ilgilenen kişiler için bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Ya da yakında politika ile ilgilenmek isteyen kişiler, bir süre daha beklemeliler ve çevrelerinden tam destek görmeden hiçbir şekilde böyle bir atılım yapmamalılar.
Kahve falında şapkalı bir adam görmek, hayatınıza girecek yabancı bir erkeği de simgeleyebilir. Özellikle siyah silüete sahipse, falda şapkalı adam çıkması gizemli bir erkeğin hayatınıza girmesi ve bazı esrarengiz şeyler yapması demektir. Aslında bahsettiği kişi olmayabilir. Bu insan mütevazi biri olabilir ve mevki makamını sizden gizleyebilir. Ancak tanışacağınız bir erkeğin size büyük faydası olacak ve en ihtiyacınız olan zamanda sizin yardımınıza koşacak. Falda masada oturan şapkalı adam görmek, önemli bir iş görüşmesi yapmak ya da bir projeye imza atmak, hayırlı işler yapmak ve terfi almak demektir. Eğer falda ayakta dikilen şapkalı adam çıkarsa, şan şöhret sahibi ya da otoriter insanlar ile görüşmek, onlarla aynı ortamda bulunmak ve zorluklar karşısında dimdik ayakta durmak anlamına gelir. Patronunuz ya da zengin bir erkekten maddi destek de alınabilir. Falda arkası dönük şapkalı adam görmek, size bazı sözler veren zengin ve otoriter bir insanın yarı yolda bırakacağına ve kendi menfaatlerini düşüneceğine yorumlanır.
Kahve Falında Şapkalı Birini Görmek

Kahve falında şapkalı insan görmek, bir erkekten gelecek yardımı simgeler. Bu sembol hayatınıza girecek bir erkek ya da kadının size maddi yönden yeni olanaklar sunması ya da destek olması, belki bir projenize sponsor olması anlamına gelir. Bu kişi sizin hayallerinize inanacak ve destek olacak. Ayrıca sizi makam sahibi insanlar ile tanıştırabilir ya da daha iyi iş fırsatları teklif edebilir. Ancak bu insan ile tanışır tanışmaz hayatınızda bazı şeyler aniden değişecek. Sürpriz gelişmeler olacak ve artık talihinizin döndüğüne inanacaksınız. Aşk hayatına yorumlandığında ise, bekar insanların iş hayatında önemli bir insanla ya da politikadan biri ile dünya evine girmesi demektir.

Kahve Falında Şapkalı Bıyıklı Adam Görmek

Genç yaşta büyük başarılar elde etmek, eğitim ve okul hayatında sürpriz başarılar demektir. Mesleğiniz ile ilgili yeni fırsatlar elinize geçebilir. Devlet büyüğü bir insan ile görüşme yapabilirsiniz. İş hayatına aşırı düşmeniz sebebi ile özel hayatınızı aksatabilirsiniz.
Kahve Falında Şapkalı Erkek Görmek

Bu sembol eğer bir kadının falında çıkarsa, aşk hayatında kıskançlık yüzünden sevdiği erkek ile arasının açılması ve bıkması anlamına gelir. Sevdiğiniz insan size baskı yapabilir. Eğer bir erkeğin falında çıkarsa, aşk hayatında sözü geçen taraf sizler olacaksınız. Sevdiğiniz insana tüm maddi olanakları sağlayabilirsiniz.
Kahve tabağında şapkalı adamın anlamı, iş ya da eğitim hayatında var olan problemlerin bir erkek desteği ile son bulması demektir. Babanız ya da aileden başka bir erkek size maddi ya da manevi destek sağlayabilir. Bu sayede zor günleri geride bırakabilirsiniz.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında Ufo Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:53
Kahve Falında Fil Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:46
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve Falında At Adam Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 12:56
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27