IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kahve Falı Sözlügü (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/)
-   -   Kahve Falında Elinde Balık Olan Adam Görmek (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/786509-kahve-falinda-elinde-balik-olan-adam-gormek.html)

Sır 13 Şubat 2018 22:11

Kahve Falında Elinde Balık Olan Adam Görmek
 
Falda elinde balık olan adam görmek, bekar olan kişiler için çok zengin bir insan ile dünya evine gireceklerine ve bu insan ile hayatlarının sefa ve rahat içerisinde geçeceğine, mal mülk edineceğine yorumlanır. Yeni bir tapu sahibi olabilirsiniz. Özellikle birikimi olan kişiler için verimli bir dönem olacak. Birikimlerinizi en doğru değerlendirebileceğiniz şu günlerde karşınıza çok karlı olanaklar çıkacak. Şansınızın açık olduğuna siz de fazlasıyla şahit olacaksınız. Size her şeyin en güzelini sunan, çok iyi niyetli ve varlıklı biri ile tanışarak, hayatınızı daha mutlu hale getirmeniz an meselesi diyebiliriz. Evli olan kişiler ise eşleri ile bir süredir almak istedikleri şeyi yakında alabilirler. Evinize yeni bir eşya girebilir.
Kahve falında elinde balık olan adam görmek, iş hayatına yorumlandığı zaman terfi almak ya da zam almak gibi anlamlara gelir. Yakın zamanda maddi yönden büyük fırsatlar kapınızı çalabilir. Hiç beklemediğiniz yerden gelecek paralar sayesinde istediklerinize sahip olabilirsiniz. Sevdiğiniz insan da elinde büyük bir sürpriz ile size gelebilir.
Kahve tabağında elinde balık olan adam görmek, dostlarınız ya da sevdiğiniz insan ile birlikte yapacağınız ortak işlerden güzel geri dönüş almak, planlarınızın yolunda gitmesi demektir. Yapılan ortak işler iyi sonuçlar verecek. Hem siz hem de ortağınız için verimli bir dönem olacak. Ailesi ile iş yapan kişiler de şu günlerde hem kendilerine hem de ailelerine kazandırabilirler. Akıllı yatırımlar yapabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net