IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kahve Falı Sözlügü (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/)
-   -   Kahve Falında Hindistan Cevizi Görmek (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/786554-kahve-falinda-hindistan-cevizi-gormek.html)

Sır 14 Şubat 2018 05:34

Kahve Falında Hindistan Cevizi Görmek
 
Falda Hindistan cevizi görmek, bir süredir uğraştığınız işlerden hayal ettiğiniz kazancı elde edemediğiniz için yeni bir iş girişiminde bulunmaya karar vereceğinize yorumlanır. İş değişikliği yaparak gelirinizi arttırmayı deneyebilirsiniz. Bu sayede emeklerinizin karşılığını alabilir ve boş işleri de bırakmış olursunuz. Uzun süredir emek verdiğiniz konuda hayal kırıklığına uğramış olsa da, yeni başlangıçlara açık olduğunuz takdirde şans sizlerden yana olacaktır. Maddi yönden işinizin sizi tatmin etmesi önceliğiniz olabilir. Çünkü keyif aldığınız işten artık bıkmış olabilirsiniz.
Kahve falında Hindistan cevizi görmek, hayattan beklentilerinizin değişmesi ve gelecek planlarınızda da değişiklikler olması demektir. Hiç evlenmek istemeyen biri bir anda evlenme hevesi ile aşk hayatında sürprizlere açık olabilir. Ya da iş hayatında farklılıklar söz konusu olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelebilir. Bu sayede bolluk ve bereketin de kapılarını aralayabilirsiniz. Belki eğitim hayatına tekrar dönerek kendinizi yükseltebilirsiniz. Ya da farklı alanlarda sertifikalar almayı deneyebilirsiniz.
Kahve Falında Hindistan Cevizi Ağacı Görmek

Çevreniz tarafından takdir edileceğinize ve etrafınızda birilerinden destek göreceğinize yorumlanır. Sizi seven insanlar alacağınız yeni kararlarda yanınızda olabilirler. Hatta birilerinden maddi yönden de destek görebilirsiniz. Özellikle aileniz size her konuda destek verebilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net