IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kahve Falı Sözlügü (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/)
-   -   Kahve Falında Hançer Görmek (https://www.ircforumlari.net/kahve-fali-sozlugu/786562-kahve-falinda-hancer-gormek.html)

Sır 14 Şubat 2018 05:43

Kahve Falında Hançer Görmek
 
Falda hançer görmek, bir süredir size iyi davranan ve iyilik yaparak gönlünüzü kazanan birinin aslında tam tersi niyetlere sahip olduğunu gösterir. bu kişinin asıl amacı çok farklı olabilir. Sırf kendi çıkarları için sizi kullanmayı amaçlıyor ve bunun için de sizin güveninizi önce kazanarak bir teklifini kabul etmenizi isteyebilir. Şu günlerde çok yakın bir dostunuz dahi olsa, gelecek olan teklifleri değerlendirirken çok fazla dikkatli olmanız gerekiyor. Hemen her şeyi kabul etmeyin. Kim olursa olsun teklifini gözden geçirin ve zaman isteyin. ayıp olmasın diye bir şeyi sorgulamadan kabul ederseniz, sonunda siz zararlı çıkabilirsiniz.
Kahve falında hançer görmek, bekar ve evli olan kişiler için de farklı yorumlara gelir. Eğer ilişkisi olan birinin falında çıkarsa, sevdiğiniz insan tarafından aldatılmak şeklinde yorumlanır. Bir ihanet ile yüz yüze kalabilirsiniz. İlişkisi olmayan kişiler ise, dostlarından kazık yiyebillirler. Her ne kadar mağdur olsanız da, dost sandığınız insanlar gözünüzün yaşına bakmadan size kötülük yapabilirler. Özellikle sırlarınızı paylaştığınız birileri varsa, bunlara karşı temkinli olun.
Kahve falında elinde hançerle birini görmek, iş ya da eğitim hayatında da temkinli olmanız yönünde uyarır. Özellikle sizin başarılı olmanızın önüne geçmek isteyen birileri olabilir. Çalışma arkadaşlarınızın eline koz vererek, onların bunu kullanmasına izin vermeyin. Güven problemleri yüzünden sıkıntılı günler yaşanabilir. Ancak ne kadar dikkatli olursanız, o kadar az zarar görürsünüz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net