![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Pratik Döner Malzemeler 1 adet soğan 2 çorba kaşığı kıyma 5 adet bonfile 1 çorba kaşığı sıvı yağ Yarım çorba kaşığı salça 3 çorba kaşığı yoğurt Sivribiber, tuz Yemeğin Tarifi Soğanı rendeleyin. 2 çorba kaşığı kıyma ile karıştırın, 1 adet bifteğin üzerine bir miktar kıymalı soğanlı malzemeden koyun. Üzerine 1 adet biftek daha yerleştirin. Biftek ve kıyma bitene kadar bu işlemi sürdürün. Daha sonra, eti folyo kağıdına sıkıca sarın. Derin dondurucuda bir gece bekletin. Ertesi gün, dondurucudan çıkarıp, ince ince dilimleyin. Yağsız tavada pişirin. Servis tabağına alın. Tuzunu ilave edin. Çorba kaşığı yağı tavada kızdırın Yarım çorba kaşığı salçayı içindi ezin. Etlerin üzerinde gezdirin. Yanında yoğurt ve iberle servis yapın. Not : Bu eti derin dondurucud; muhafaza ettiğiniz sürece istediği niz an çıkartıp kullanabilirsiniz Ekmek arası döner, pilav üstü de döner ve iskender yapabilirsiniz. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
doner, döner, pratik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
400 gr cağ döner | fatal | IF Sözlük | 4 | 24 Haziran 2022 12:14 |
Döner Kapıyı Kim Bulmuştur ? Döner Kapılar Neden Kullanılır? | Sarya | Nedir? | 0 | 17 Ekim 2021 21:54 |
Döner Ustalarından Döner Bıçaklı Kavga! | Thetis | Haber Arşivi | 1 | 18 Mayıs 2012 15:40 |
Tavuk Döner mi Et Döner mi? | Damqa | IF Ekstra | 12 | 25 Mayıs 2008 12:50 |