![]() |
Yoğurtlu Kebap Malzemeler: 2 Çorba kaşığı Domates Salçası 200 Gram Yoğurt 1 Adet Pide 2 Çorba kaşığı Tereyağı Yarım Kilogram Kıyma Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Karabiber [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı: Kıymayı büyük bir kaseye alın. Tuz ve karabiberle tatlandırıp iyice yoğurun. Ardından şişlere geçirin. Hazırladığınız şişleri arzunuza göre tavada, mangalda veya ızgarada pişirebilirsiniz. Pideyi küçük küpler halinde doğrayın. Bir tavada bir çorba kaşığı tereyağı eritip ekmek küplerini kızartın. Ekmek kıtırlarını geniş bir servis tabağına yayın. Bir tavada kalan yağı eritin. Domates salçasını yağda kavurup üzerine bir bardak kadar su ilave edin. Karışımı kısık ateşte 3-5 dakika pişirin. Ateşten alın. Pişen kebabı şişlerden çıkarıp ekmeklerin üzerine yerleştirin. Yoğurdu kebabın üzerine dökün. Son olarak salçalı sosu yemeğin üzerinde gezdirip servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk