![]() |
Karışık Kebap [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER 300 gram dana tranç eti 150 gram kuzu boşluk eti 150 gram kuyruk yağı 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Patlıcanlı kebap için: 2 adet büyük boy kemer patlıcan Adana kebap için: 1 tatlı kaşığı pul biber NASIL YAPILIR? Dana tranç, kuzu boşluk eti ve kuyruk yağını satırla kıyma halini alana kadar çekin. Tuz ve karabiber ilavesi ile kebap harcını karıştırın. Urfa kebap hazırlamak için harcı bu şekilde kullanın. Adana kebap hazırlamak için karışıma ayrıca pul biber ilave edin. Patlıcanlı kebap hazırlamak için; patlıcanları bir parmak kalınlığında, iri halkalar halinde kesin. Kebap harcından parçalar alıp, ceviz büyüklüğünde köfteler hazırlayın. Şişlere bir dilim patlıcan, bir adet köfte geçirin ve boşluk vermeden sıkı sıkı dizin. Daha iyi sonuç almak için kebapları, ızgarada aralarda çevirerek kendi yağında pişirin. Bekletmeden, sıcak olarak servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:32. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk