Pandispanya Keki Tarifi 5 adet yumurta 5 yemek kaşığı toz şeker (tepeleme) 5 yemek kaşığı un (tepeleme) Pandispanya Keki Tarifi Yapılışı Unumuzu bir elek yardımı ile eleyin ve tel çırpıcı ile kek karışımını fazla söndürmeden hemen karıştırıp kalıba boşaltarak fırına koyun. Kek kabarmaya ve üzeri hafif kızarmaya başladığında fırını 175 °C ye getirin. Kek pembeleştikten sonra fırını açarak hafifçe kekin üzerine elini ile dokunarak, eğer bastırdığınız yer sünger gibi esnek olup geri geliyorsa pandispanya keki hazır demektedir. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın ve kalıp içerisinden çıkararak pasta yapmak üzere bekletin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:38. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net