![]() |
Çikolata ve Güllü Kaşıkta Truffle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler; 1 su bardağı krema Beyaz çikolata (4 kare paket) 2 tatlı kaşığı gül suyu 1 tutam tuz Üzeri İçin; Bitter çikolata (80 gr.4 kare paket) Plastik kaşık (30 tane kadar) Yenilebilir kurutulmuş gül yaprakları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı; Kremayı bir tencereye koyun ve ocağa alın. Krema hafif kaynamaya başlayınca beyaz çikolataları içine ekleyin ve ocağın altını kapatın. Pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırın. Çikolatalar içinde iyice eriyip pürüzsüz bir kıvama gelince içine gül suyu ilave edin. Buzdolabında soğumaya bırakın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayrı bir kapta üzerini kaplayacağımız çikolataları benmari usulü eritin. Buzdolabına kaldırdığımız karışımı alın ve kaşıkların içerisine yerleştirin. Dilerseniz başka bir kaşık yardımıyla, dilerseniz krema poşetiyle kaşıklara yerleştirebilirsiniz. İçlerini doldurduğumuz kaşıkları, benmari usulü erittiğimiz çikolatalara daldırın ve yağlı kâğıt üzerine yerleştirin. Çikolatalar üzerinde tamamen donmadan önce yenilebilir gül yapraklarını üzerine serpiştirin ve asla üzerlerine basmayın! Bırakın kendileri yapışsınlar. Lezzeti ve görünümüyle de bizleri etkileyen bu servisleri buzdolabında muhafaza edebilir ve konuklarınıza ikram edebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Afiyet Şifa Olsun... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:23. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk