![]() |
Kabak Kavurması Kabak Kavurması Malzemeler 2 adet kabak 1 kırmızı biber 1 kuru soğan Kuru kıyma (isteğe göre) Baharat Dereotu Zeytinyağ Tarif Yağ tavaya alınıp üzerine kıyma, ince ince doğranmış soğan ve kırmızı biber eklenerek kavrulur. İnce ince kıydığımız kabaklar kavurduğumuz kıymanın üzerine eklenerek tuz ilave edilip kısık ateşte iyice kavrulması sağlanır. Baharatları ilave edilip kendi suyunda iyice kavrulması sağlanır. İnmeye yakın dereotu ilave edilip altı kapatılır. İsteğe göre üzerine yoğurt da dökülebilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:59. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk