IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 14 Temmuz 2012, 22:32   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hayat Bir Kaldırım Taşında Yürümeye çalışmaktır.




hayat bir kaldırım taşında yürümeye çalışmaktır. hayat susmaktır.hayat sırf konustukların anlamlı olsun diye onun gözlerine bakamamaktır. hayat elini eline değdirdiğinde sımsıkı tutmaktır.


hayat kendini kandırmaktır. hayat başkalarını kandırdığını sanıp yanılmaktır. hayat başladığın yere dönmektir. hayat başını alıp gidebilme cesaretidir. hayat korkaklıklar bütünüdür. hayat yapamadığın her şey için başkalarını suçlamaktır.



hayat kiliseye dikilen mumdur. hayat sadece oyundur. hayat bir kumardır. hayat koca şehirde tek başına kaldığında içinde ki çocuğun ağlamasıdır. hayat öğrendiklerindir. hayat unuttuklarındır. hayat beyoğlu’dur. hayat şaraptır. hayat rakının yanında giden kavundur. hayat yemekten sonra içilen sigaradır. hayat hiç tanımadığın bir insana aşık olmaktır .


hayat tv de izlediğin şarkıya eşlik etmektir. hayat dans etmektir. hayat kendini büyütmektir. hayat bazen acı bazen ekşi tecrübeler bütünüdür. hayat birileri için herşeyi yapabilcek olmaktır. hayat savaştır.



hayat barıştır. hayat kararsızlıktır. hayat karar vermekle geçen bir ömürdür. hayat geceleri uyumamaktır. hayat annedir. hayat babadır. hayat en sevdiklerini elinden alan ölümdür. hayat son kurşunu kendine ayırmaktır. hayat yerde bulduğun paradır. hayat yeni bir -----dür. hayat elinde kalan ucu yırtık son resimdir.




hayat film gibidir. hayat okuduğun en güzel yazıdır. hayat her sabah aynada baktığın yüzündür. hayat eline batan dikendir. hayat papatyadan fal bakmaktır. hayat kavga etmektir. hayat dayak yemektir. hayat büyüdüğün çizgi filmlerdir. hayat aldanmaktır. hayat aldatmaktır. hayat kıskançlıktır. hayat paylaşmaktır. hayat yağmurdan keyif almaktır. hayat sınıfta kalmaktır. hayat sözlüye kalkmaktır. hayat sınavda boş kağıt vermektir. hayat gözgöze gelmektir. hayat kur yapmaktır. hayat çalışma masandır. hayat film izlemektir. hayat bir boşluktur. hayat kişi başına düşen mutluluktur. hayat tek başına kalmaktır. hayat onun hakkında yazılar yazmaktır. hayat geçirdiğin en kötü gündür.


hayat her gece uyumadan önce tanrıya dua etmektir. hayat şeytana uymaktır. hayat yeni bir ayakkabıdır. hayat gidilecek yolların bütünüdür. hayat bir ileri bir geriye giden salıncaktır. hayat ilkokul öğretmenine aşık olmaktır. hayat kendini başkalarından korumaktır. hayat büyük bir orgazmdır.



hayat bitiş çizgisine son olarak varmaktır. hayat bağışlamaktır. hayat büyüklüktür. hayat küçük düşmektir. hayat uzun bir yoldur. hayat kısa çöpü çekmektir. hayat inadına yaşamaktır. hayat inadına isyandır. hayat tatmin olamamaktır. hayat daha fazlasını istemektir. hayat azla yetinmektir. hayat gece ve gündüzdür.


hayat nisan ayında yağan yağmurdur. hayat annenin güzel yemekleridir. hayat aç kalmaktır. hayat dayalı döşeli yaşamaktır. hayat hiç bir şeye sahip olamamaktır. hayat geride bıraktıklarının bir bütünüdür.



hayat herkesi karşına almaktır. hayat dilinin ucunda dolanan bir şarkıdır. hayat ölüme giden tek yoldur. hayat yaşamaktır. hayat adaya düştüğünde yanına alacaklarının bütünüdür. hayat bardağın boş tarafını görmektir. hayat o bardağın yarısını içebildiğin için sevinmektir.



hayat saçmalıktır. hayat mantıktır. hayat büyük bir yap bozdur. hayat bir labirenttir. hayat köşeye sıkışmış bir faredir. hayat pisliktir. hayat koklamaktır. hayat tanrının bize verdiği bir ev ödevidir.hayat büyük bir bilmecedir.hayat üzerine felsefe yapılan şeydir.hayat yaşamak mecburiyetidir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir, çalışmaktır, hayat, kaldırım, taşında, yürümeye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaldırım taşında internet! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 30 Nisan 2012 16:07
Mars'ta Yürümeye Ne Dersiniz!.. Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 2 19 Şubat 2011 21:10
Hayat Bu Bahçede Yürümeye Benzer CanDostu Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 09 Ekim 2010 18:30
Hayat bu bahcede yürümeye benzer. Hesna Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 13 Temmuz 2010 16:34