IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ekim 2012, 16:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Melek Terapisiyle Gelen Şifa






Beki İkela Erikli meleklerle iletişim kurma yollarını ve istediğimiz her konuda onlardan nasıl yardım alabileceğimizi anlattı:

Beki İkala Erikli, Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Uzun yıllar büyük bir şirkette üst düzey yöneticilik yaptı. Oğlu için kariyerine ara verdi ve işinden ayrıldı… O dönemde bir çok farklı ülkede danışmanlık, yaşam koçluğu ve spiritüalizmle ile ilgili eğitimler aldı.

Hawaii’de bir şamandan melekler konusunda aldığı eğitimden sonra hayatı da değişmeye başladı. Meleklerle iletişim kurmayı öğrenince ilk işi ‘Meleklerle Yaşamak’ adlı kitabı yazmak oldu. Şu an ikinci kitabını tamamlamak üzere.

Erikli, gruplarla ve iş dünyasına ‘meleklerinizle iletişim kurma’ eğitimleri, seminerleri veriyor ve kitap yazıyor…

Başarılı bir okul hayatı ve sonrasında büyük bir şirkette üst düzey yöneticilik. Şimdi ise çok farklı bir alan. Hayatınız nasıl değişti?

Doğum izninden döndükten sonra çok yoğun çalışmaya başladım. Bir seyahat dönüşü ona sarılmak isteyince çocuğum bana tokat attı. Bu tokat bir şeylerin yanlış gittiğini gösteriyordu. Ben de işe ara verdim. İngiltere’de yaşam koçu ve NLP eğitimi aldım. Almanya’da iken arkadaşım bana bir kitap verdi. Ben kitaba baktım ve deli zırvası diye düşündüm. Meleklerle ilgili bir kitaptı. Sonra okumaya başlayınca hadi şunu istiyorum olsun da göreyim dedim. Yani inanmayarak başladım. İstediğimi bile unuttum. Bir baktım isteklerimin hepsi oldu. Baktım ki isteklerim oldu artık bunlar benim için veridir dedim ve melek konusunu araştırmaya başladım. Bu sefer meleklerle ilgili yerli-yabancı bir sürü kaynak okudum. Arkasından da bu işin eğitimini aldım. Hawaii’de Dr. Doreen Virtue’dan üç farklı eğitim aldım. Sonrasında önüme bambaşka ve çok güzel bir hayat açıldı.

Hayatınız değiştikten sonra ailenizin tepkisi ne oldu?

Annem, abim, teyzem doktor. Beki’nin nesi var, niye bu işlerle uğraşıyorlar dediler. Meleklerle iletişim eğitimini aldıktan sonra eşim de bana acilen iş dünyasına dönmem gerektiğini söyledi.

Çoğu insana bu konu saçma gelebilir.

Doğru. Ama şans faktörü diye bir şey var iş dünyasında. Şans faktörü dediğimiz şey de bu belki. Bizim dışımızda bir güç var. Şans faktörüne inanıyorsan buna niye inanmıyorsun.

Ben diledim ama olmadı diyenler oluyor mu?

Genelde insanlar taktıkları için olmuyor. Bir şeyi istedik mi, o isteğimiz olacaktır zaten. ‘Allah vermeyeceğini istetmez’ demiş ünlü bir İslam alimi. Bütün dualar yerine gelir doğru zamanda doğru şekilde. İllaki de şimdi diye tutturuyoruz. Olmadı, nasıl olacak diyoruz. Bütün bunlar endişe, şüphe. İsteğimizin önüne direkt duvar örüyoruz. İsteyin ve gerisini Allah’a bırakın.

Mesela bol paralı bir iş istiyorum. Nasıl istemeli?

Meleklerim mutlu mesut çalışabileceğim, tam bana göre, iyi insanların olduğu beni rahat rahat geçindirecek, kolaylıkla gidip gelebileceğim, çok zevk alarak çalışacağım bir işim olsun. İstedikten sonra hala işsizim diye düşünmeyin. Endişeyi içinizden silin atın. Engel koymayın. Meleklerinize bırakın.

Boş durup bir şey yapmadan istemeyi kastetmiyorsunuz değil mi?

Bazen istediğinizde pat diye gelir bazen de bir adım atmak gerekir. Hayatta istediğim bir şey olmaz demeyin. Sözlerimizi düşüncelerimizi temiz tutmak çok önemli. Sizi gülümsetecek şeyler seyredin. Komedi filmleri izleyin. Güzel bir müzik dinleyin. Parkta bir ağaca dokunun. Bunları herkes yapabilir. Enerjiyi yüksek tutmak önemli.

‘Melekler bize dört yolla mesaj verir’ diyorsunuz…

Melekler her sorumuzun cevabını verir. Bu cevaplar bize dört yolla gelir. Gözlerimizle, kulaklarımızla, fiziksel – duygusal hislerimizle ve düşüncelerle. Duru hissediş dediğimizde bir soru sorduk ve arkasından başımıza bir ağrı girdi. Demek ki bu sizin için iyi bir his değil. En azından onu bilmeniz gerekir. Mesajları doğru almayı bilmek lazım. Mesela iş görüşmesinden iki gün sonra telefon etmeyi düşündüm. Ama zaman doğru mu bilmiyordum ve meleklerime sordum. O anda arabayla giderken bir reklam gözümün içerisine girer gibi çarptı. Bir cep telefonu reklamıydı ‘tam zamanında’ diyordu ve bir telefon resmi vardı. Bu size direkt cevap. Ya da bir soru sordunuz “Acaba bu benim için doğru bir insan mı?” dediniz. O sırada yan masada biri “Doğru, doğru” diyor. Bazen emin olamıyorsak tekrar ne olur meleklerim bana bir işaret daha verin diyebilirsiniz.

Bazen içimize kötü hisler doğuyor. Bu ne demek?

Evet, bazen bu konuda benim içimde kötü bir his var diyorsunuz. O sese kulak verin. Meleklerinizin sesini dinleyin. Her zaman soru sormanız gerekmiyor. Onlar her zaman bizim iç sesimiz. Sevgi dolu sıcak hisler meleklerin sesi. Diğer ses ise ego. Yani şeytanın sesi. Bu iki ses de her insanda var. Meleklerin sesi kendinizi iyi hissettirir, sevgiye doğru yola, herkes için en hayırlı yola ulaştırır. Ego ise şüphe, korku, acaba ben yapabilir miyim, ya da ben çok daha iyiyim gibi duygular verir. Egonun sesi kendimizi kötü hissettirir. Bu ikisini ayırmak bir süre sonra kolay oluyor. Bir de aniden gelen düşünceler var. Durubiliş. Bir soru sorduğumuzda bazen hemen cevabı gelir. Sanki daha önce biliyormuşsunuz gibi olur. Halk arasında da “Malum oldu” denir.

İçinizden gelen tavsiyeleri dinleyin

İlginç hikayeler var mı?

İçinizdeki ses hayır diyorsa kesinlikle uyun. Bir eğitimde danışanım bu konuda hikayesini paylaştı. Nikah masasına giderken kayınpederi duvağına basmış. O anda içinden “Vazgeçmeli miyim?” diye bir soru sormuş. İçinde evliliği ile ilgili kötü hisler varmış. Ama diğer ses bir sürü davetli var. Artık çok geç, olmaz deyivermiş ve çok sıkıntılı bir evlilik dönemi geçirmiş. Geçen sıkıntılı yıllardan sonra ayrılmış. Duvağa basılması kaza da olabilirdi. Kaza olsaydı o kişi bu olaya gülüp geçerdi. Kendisine soru sorması ve evlilik kararını sorgulaması, o anda içinde hissettiği sıkıntı ona bir mesajdı. İç sesi ona yapma diyor. Ego ise şimdi vazgeçemezsin diyor ve sonuç ortada. O yüzden soruyorlar emin misiniz diye. Dini nikahlarda da üç kere sorarlar.

Kitabınızda sayılarla gelen mesajlardan da bahsediyor. Nedir bunlar?

Bazen herhangi bir şekilde karşınıza aynı sayılar çıkar. Ya da siz o sayıları sık görürsünüz. Bunlar da size mesaj olabilir. Mesela 8 rakamı çok sık karşınıza çıkıyorsa “Bereket geliyor” demektir.

Her gelen de mesaj mıdır?

Tabii ki değil. Onu hissedersiniz. Bir soru sorun ve unutun. Eğer sorunuzun cevabını her baktığınız şeyde arıyorsanız egonuz sizi yanıltıyor demektir. Melekler bize yardımcı olur. Meleklerinizden her konu için yardım isteyebilirsiniz

Melekleri isimle mi çağırmak lazım?

Fark etmez. Önemli olan istemek. Bazı başmelekler var ki belirli konularda bize yardım ederler. Kimden yardım isteyeceğimizi bilmiyorsak kendi meleklerimizden ve Başmelek Mikail’den yardım isteyebilirler.

Mesela şifa için?

Sağlığın Başmeleği İsrafil. Bununla ilgili Sevgi Hanım’ın hikayesini paylaşayım. Kendisine eklem romatizması teşhisi konulmuş. Kitabımı okuduktan sonra meleklerden bileğindeki şişliğin giderilmesi için yardım istemiş. Bir süre sonra iyileşmiş.

Doktorlar size kızabilir. Benim ailemde de bir sürü doktor var. Neden kızsınlar ki? Biz doktora gidiyoruz arkasından dua da ediyoruz. Tıbbın tamamlayıcı tarafı bu. Yaptığımız dua etmek. Melek koçluğu eğitimine gelen doktorlar da var.

Aşkla, ilişkilerle ilgili nasıl yardım isteriz?

Eğer yaşamınızın aşkını arıyorsanız o zaman tam nasıl bir aşk istediğinizi yürekten söyleyin. Beni sevecek, dürüst, çok sevgi dolu beni anlayacak, hayatı paylaşabileceğimiz vs. şeklinde isteyin. Tam ne istiyorsanız onları açıkça dileyin. Sonra başmelek Şamuel’den yardım isteyin. Başmelek Şamuel, kaybettiğiniz anahtardan hayatınızda kaybolduğunu hissettiğiniz o parçalara, sevgilere kadar yani hayatınızın aşkını, evini bulmanızda yardımcı olur.

Nazara karşı ne yapalım?

Başmelek Mikail’den yardım isteyin. Bu kötü enerjiyi ya da sevgi olmayan her şeyi benden al sevgiye, ışığa dönüştür diyebilirsiniz. Bunu her sabah, her akşam yapabilirsiniz. Nazar kötü enerjidir.

Melek koçluğu eğitimlerine talep nasıl?

Yoğun talep var. Doktorlar, öğretmenler, iş adamları. Son eğitime İsviçre ve Almanya’dan gelenler oldu. İstanbul dışında Kıbrıs, Ankara ve İzmir’de de eğitimlerimiz oluyor.

İş dünyasından nasıl talep geliyor?

İç seslerini duyma, kötü enerjilerinden arınma gibi konularda eğitim ve seminerler istiyorlar.

Yeni kitabınızın konusu nedir?

Son kitabım Türkiye’de bomba etkisi yapacak. Akıl almaz gerçek mucize hikayeler anlatılıyor.

alıntı
Esra SAVAŞ


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gelen, melek, terapisiyle, Şifa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Melek Angun Kimdir - Melek Angun Biyografisi Liaaa Biyografiler 0 28 Mayıs 2012 13:12
Biruş Şifa - Şifa Kuyusu/Furkan Özüdoğru Afrodit İslamiyet 0 23 Ekim 2011 19:47
Koşu Terapisiyle Stresi Yenin Heidi Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 21 Ekim 2008 10:17
2 bin yıllık şifa ad3m Sağlık Köşesi 0 11 Eylül 2006 19:51