IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kişisel Gelişim (https://www.ircforumlari.net/kisisel-gelisim/)
-   -   Toplum içine çıkmadan ve çıkıldığında yapılması gerekenler (https://www.ircforumlari.net/kisisel-gelisim/790621-toplum-icine-cikmadan-ve-cikildiginda-yapilmasi-gerekenler.html)

Sanem 25 Mart 2018 17:41

Toplum içine çıkmadan ve çıkıldığında yapılması gerekenler
 
insanların yanına gittiğinizde yada sevgilinizle buluştuğunuzda veyahutta basit bir aile yemeğinde neler yapmalıyız nasıl durmalıyız. Kendi tecrübelerimden biraz yaralanarak bir kaç bir şey yazacağım ve daha sonra bulduğum yazıyı paylaşacağım.

1) Tatlı dil, hoş bir tebessüm.

Her şeyden önemlisi konuşmak, insanların yanlarına gittiğinizde onlarla konuşmayı ve diologa girmeyi başarabiliyorsanız sizler bana göre toplumda sevilen insanlarsınızdır. Her şeyden Her zaman bir güler yüzde sunmalısınız her konuşmanın ardına, tabi kide kahkahalar değil bir tebessüm yeter.

2) Kılık kıyafet, güzel bir koku.

Her zaman temiz şeyler giymeye özen göstermelisiniz, eski olmayan güzel bir ayakkabı giymelisiniz. Renk kombinasyonlarını fazla karştırmadan bazen sade bazen ise uyumlu renkler tercih etmelisiniz. Aksesuarlar çok önemli, güzel bir saat yada kulakta ki küçük bir küpe sizleri çok farklı insanlar yapabilir. Hoş bir koku her zaman çok önemlidir.

3) Oturmak, kalkmak elleri koyma düzeni.

Bir masada otururken elleriniz her zaman masanın üzerinde olmalıdır, en az bir eliniz masanın üzerinde olursa daha hoş bir görüntü ve kibarlık gösterir. Elleri asla aşağıda tutmamlısınız. Konuşmalar sırasında gerektiği yerde bacak bacak üstüne atıp tek elinizle konuşmaya yardım ederseniz hoş bir görüntü yakalayıp insanların sizlere bakışlarını değiştirebilirsiniz.

4) 5 Madde ile şıklık

-Temiz olun.
-Eski olabilir ama kaliteli ve temiz ayakkabı giyin.
-Giysiler arasındaki renk uyumuna dikkat edin. Eğer karmaşık renklerde uyum için yeteneğiniz yoksa iki rengi tercih edin.
-Tüm giysileriniz yine eski olabilir ancak kaliteli ve ütülü olsun. Ancak hiçbir zaman terziden yeni çıkmış gibi gıcır gıcır görünmesinler.
-Duruşunuz kıyafetinize uygun bir hareketlilik versin.

5) Saçlarınıza önem verin.

Saçlarınız sizin en değerli parçalarınızdan biridir, gündelik bakımlarınızı nasıl yapıyorsanız saçlarınızada ilgi göstermelisiniz. Bazen güzel bir fön, bazen sade bir tarayış temiz saçları çok güzel gösterir. Saç insanların size bakışlarınızı değiştirir.

6) Konuşmalar, konular.

Her şeyden önce kendiniz olun kendinizi çok değiştirmeyin, çok okuyun çok bilgili olun ki konularda etkili olup insanları etkiliyebilin. Çokta konuşmayın, ilgili ve bilgili olduğunuz konularda söz sahibi olun sizlerde insanlara sorular yöneltin. Kendiniz olun, unutmayın..

7) İçecekleriniz.

İçtiğiniz her ne olursa olsun tadına vararak için, içmek için değil. İnsanların en çok baktığı konu budur. Mesela ben karşı cinsim yada hem cinsimin içtiği bir kahveyi nasıl içtiğine çok dikkat ederim. Özenle incelerim. Tadına vararak, ağır tüketilmelidir örneğin kahve soğuması yada sıcak kalması önemli değil, zevkine varmalıdır insan sizlerde böyle olmalısınız bence.

alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net