IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kişisel Gelişim (https://www.ircforumlari.net/kisisel-gelisim/)
-   -   Dudak Şekliniz Karakterinizi Ele Veriyor (https://www.ircforumlari.net/kisisel-gelisim/797695-dudak-sekliniz-karakterinizi-ele-veriyor.html)

Sanem 21 Haziran 2018 15:38

Dudak Şekliniz Karakterinizi Ele Veriyor
 
Dudaklarınızın şekli karakterinizi ele veriyor… İşte dudak şeklinize göre karakter analiziniz…



1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Orta kalınlıktaki dudaklarBu dudakların belirli bir üst dudak yayı yoktur. Bu tarz dudaklarınız varsa, ilişkilerinizde çok dengelisiniz. İlgi meraklısı ve yapışkan olup insanları bunaltmasanız da bağlanma duygusunu yaşamak istiyorsunuz.



2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





İnce dudaklarİncecik dudaklarınız varsa, yalnız olmayı sevenlerdensiniz, çünkü kolay kolay güvenmezsiniz. Başkalarının yanınızda olmasına ihtiyacınız yok. İlişki dilinden çok anlamasanız da bu sizin bir ilişkide kötü olduğunuz anlamına gelmez. İçine kapanık olduğunuz için insanlar sizi anlamakta güçlük çeker.

3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Dolgun üst dudaklarÇinlilerin inancına göre, yüzündeki bir noktayı değiştirirsen, kaderini de değiştirmiş olursun. Eğer dudaklarınızı bu şekilde değiştirdiyseniz, bencilsiniz ve muhtaçsınız. İlişkilerinizde ise oyun oynamayı seviyorsunuz. Üst dudağınız doğal olarak dolgunsa eğer, karşınızdakinin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınız kadar önemsiyorsunuz. Her şeyden önce çok verici bir insansınız.

4 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Dolgun alt dudaklarKylie Jenner gibi alt dudağınız üst dudağınızdan dolgunsa, her an şımartılmak istiyorsunuz. Aynı zamanda zevk arayan birisiniz ve çok eğlencelisiniz. Hayatın tadını çıkarmaya bayılıyorsunuz ki insanlar bu özelliğinize bayılıyor.

5 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Dudak yayı belirgin dudaklarRihanna gibi tepeli gibi gözüken bir dudak yayına sahipseniz, iyi bir iletişimcisiniz, hızlı düşünüyorsunuz ve bir o kadar da yaratıcısınız. Konuşmadan önce iyi mi kötü mü diye düşünmüyorsunuz, bu yüzden de etrafınızdakileri kırıyorsunuz.

6 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Dudak yayı yuvarlak olan dudaklarBu tarz dudaklara sahipseniz, dünyanın en kibar insanı olabilirsiniz. Genellikle çok sevecensiz ve insanlarla vakit geçirmeye bayılıyorsunuz. Eminim etrafınızdakiler sizin ne kadar düşünceli olduğunuzdan bahsedip duruyordur.

7 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Dudak yayı belirsiz olan dudaklarDuygusallık asla size göre değil. Sorumluluk sahibisiniz ama diğer insanların problemlerini çözmekle ilgilenmiyorsunuz.

8 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Alt ve üst merkezde buluşan dolgun dudaklarSahne ışıkları altında doğal performanslar sunmak sizin işiniz. Dikkat çekmeye bayılıyorsunuz ve asla yalnız kalmayı sevmiyorsunuz. İlişkilerinizde heyecan arıyorsunuz. Dudaklarınızdaki merkez dolgunluk rahatınıza düşkünlüğünüzü, kenarlardaki incelik ise eğlenceyi sevdiğinizi belirtiyor.



Dolgun dudaklar


Angelina Jolie’nin kendisi kadar meşhur olan dolgun dudaklarına sahipseniz, anne olmak sizin için büyük bir tutku. Etrafınızdaki insanlara çok değer veriyorsunuz ve onları kendinizden çok önemsiyorsunuz. Başkalarını ön planda tutarken aynı zamanda bundan zevk alıyorsunuz.

10 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Küçük dolgun dudaklarKüçük ama ince dudaklarınız varsa ilişkide karşınızdakine bağlanmakta güçlük çekiyorsunuz. Küçük ve dolgun dudaklıysanız, ilişkilerinizde kendi ihtiyaçlarınızın ön planda tutulmasını istiyorsunuz. Bu konuyu daha en baştan partnerinizle konuşmadan ilişkiye başlamıyorsunuz. Eğer partneriniz istediğiniz gibi davranıyorsa, onun hakkında daha iyi şeyler düşünüyorsunuz.

11 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Üst dudağı çizgi gibi olan dudaklarErkeklerin yüzde 60’ının sahip olduğu bu dudaklar, onların çalışmayı ve başarıyı ilişkilerinin üzerinde tuttuğunu gösterir. Sizinde böyle dudaklarınız varsa, lişkilerinizde hiç rahat değilsiniz bu yüzden partnerinizi sıkıyorsunuz.

12 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Büyük ağız yapısına kalın dudaklarBu tarz bir dudağınız varsa, oldukça cömertsiniz ve diğer insanlara yardım etmeye bayılıyorsunuz. Öte yandan, büyük bir ağzınız ve ince dudaklarınız varsa, bencilsiniz ve diğer insanları hiç önemsemiyorsunuz.


alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net