IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kişisel Gelişim (https://www.ircforumlari.net/kisisel-gelisim/)
-   -   Kendimi Sevmeye Başladığımda ... (https://www.ircforumlari.net/kisisel-gelisim/894974-kendimi-sevmeye-basladigimda.html)

Sarya 13 Ocak 2021 15:17

Kendimi Sevmeye Başladığımda ...
 
Bu, “MEMNUNİYETTİR” Kendimi sevmeye başladığımda, sağlığım için iyi olmayan her şeyden kurtuldum; yiyeceklerden, insanlar, nesneler, durumlar ve beni aşağı ve kendimden uzağa çeken her şeyden. İlk başta bu durumu sağlıklı bencillik olarak adlandırıyordum. Bugün...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu, “MEMNUNİYETTİR”

Kendimi sevmeye başladığımda, sağlığım için iyi olmayan her şeyden kurtuldum; yiyeceklerden, insanlar, nesneler, durumlar ve beni aşağı ve kendimden uzağa çeken her şeyden. İlk başta bu durumu sağlıklı bencillik olarak adlandırıyordum. Bugün bunun ‘KENDİNİ SEVMEK’ olduğunu biliyorum.”

Bu, “ÖZGÜNLÜKTÜR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, farkına vardım ki; keder ve acı, kendi gerçeğime aykırı bir yaşam sürmekte olduğuma dair uyarılardı. Bugün, buna ‘ÖZGÜNLÜK’ dendiğini biliyorum.”

Bu, “SAYGIDIR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, arzularımı bir insana dayatarak onu nasıl incitebileceğimi anladım; zamanlamanın yanlış ve o insanın hazır olmadığını bilmeme rağmen ve o insan ben olmama rağmen. Bugün buna ‘SAYGI’ diyorum.”

Bu, “OLGUNLUKTUR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, farklı bir hayatı arzulamayı bıraktım ve etrafımdaki her şeyin beni büyümeye çağırdığını gördüm. Bugün buna ‘OLGUNLUK’ diyorum.”

Bu, “ÖZ GÜVENDİR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, anladım ki; koşullar ne olursa olsun, doğru zaman ve doğru yerdeyim ve her şey tam olarak doğru anda gerçekleşiyor. O halde, sakin olabilirim. Bugün buna ‘ÖZ GÜVEN’ diyorum.”

Bu, “SADELİKTİR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, kendi zamanımı çalmayı ve gelecek için büyük projeler tasarlamayı bıraktım. Şimdi yalnızca bana keyif ve mutluluk veren, yapmayı sevdiğim, içimi neşe ile dolduran şeyleri kendi tarzım ve düzenime göre yapıyorum. Bugün buna ‘SADELİK’ diyorum.”

Bu, “KENDİNİ SEVMEKTİR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, sağlığım için iyi olmayan her şeyden kurtuldum; yiyeceklerden, insanlar, nesneler, durumlar ve beni aşağı ve kendimden uzağa çeken her şeyden. İlk başta bu durumu sağlıklı bencillik olarak adlandırıyordum. Bugün bunun ‘KENDİNİ SEVMEK’ olduğunu biliyorum.”

Bu, “ALÇAK GÖNÜLLÜLÜKTÜR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, her zaman haklı olmaya uğraşmayı bıraktım, ve o zamandan beri daha az yanılıyorum. Bugün, bunun ‘ALÇAK GÖNÜLLÜLÜK’ olduğunu keşfettim.”

Bu, “MEMNUNİYETTİR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, geçmişte yaşamaya devam etmeyi ve gelecek hakkında endişelenmeyi reddettim. Bugün yalnızca, her şeyin gerçekleştiği ‘şimdi’yi yaşıyorum. Her günü gününde yaşıyor ve buna ‘MEMNUNİYET’ adını veriyorum.”

Bu, “KALBİN BİLGELİĞİDİR”

“Kendimi sevmeye başladığımda, aklımın beni rahatsız ve hasta edebileceğini anladım. Ancak, aklım kalbime bağlandıkça, değerli bir müttefik haline geldi. Bugün bu ilişkiye ‘KALBİN BİLGELİĞİ’ adını veriyorum.”

Bu, “HAYATTIR”

“Kendimizle veya başkalarıyla tartışmaktan, çatışmaktan veya herhangi bir sorun yaşamaktan korkmamıza gerek yok artık. Yıldızlar bile çarpışıyor ve bu çarpışmanın sonucunda yeni dünyalar doğuyor. Bugün biliyorum ki ‘BU HAYAT !’”

Charlie Chaplin


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net