IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 10 Şubat 2018, 16:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hoş Görmeli




Kimsesizlikten bir kimse arayanı, fedakârlık eden adanmışlık ehlini, çaba harcayıp hakkıyla elde ettiği başarıların tadını çıkaranı hoş görmeli dostlar.
Kıskançlık yolundan gidenlerin ayağına muhakkak çalı dolaşacaktır. Esprilerin altına gizlenen fesatlık kurşunları masum insanlara isabet etmez. Ne yapar eder, döner, sahibinin başına saplanır.
Güzel düşünenler ve yardımsever[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yabancıları bile tebessümle karşılarlar. Günün modası çomak sokmak olmuştu bi aralar. Dürüst insanlar sayesinde kimse oralı olmadı da kalktı gitti gündemden.

Kindarlığın evveli kıskançlıktır. Hoşgörüyü aradan çıkarır. İlk icraatı bahane mantığıyla bir liste hazırlamaktır. Yerse tabi biri. Yeni nesil çok umut veriyor inanın. Her birini gözlemleme şansımız olduğundan geçmişte bizleri oyalayan zararlı insanları belgesel diye izlettirecekler, belli şimdiden. Önümüzdeki yıllarda her şeyde olumluluk ön planda olacaktır. Bahanenin yerini icraat, yanlışta ısrarın yerini tam kapasiteli bir istikrar alacaktır. Bunun formülünü gençlik çoktan ezberledi bile. Sevgi, dürüstlük ve merhamet gibi güçleri var onların. Fukara çocuğu diye lafı dinlenmeyenler günü geldiğinde bir imza için seni pervane gibi döndürecektir peşinde. Kariyeri olmadığı için bir cümle dahi ettirilmeyenlere kendi işini gördürmek için pişmanlık gizleme rolleriyle çekinerek yaklaşacaksın. Malı mülkü olmadığı için selam bile vermediğin yetim önce büyüyüp feleği utandıracak daha sonra senin rehinli mallarını misliyle ödeyip sana iade edecektir. Araban çökmesin diye durup almadığın yaya bir gün seni sıkıştığın araçtan kurtaracaktır. Zaman kuvvetli bir değişim aracıdır.
Ne hünerli ellerin aylarca uğraşıp yapamadığını bir anda yapıverir. Değişen zamanla birlikte nefret sevgi hurdalığına, kibir tevazu ardiyesine, fesatlık hazım deposuna, önyargılar da hoşgörü sandığına kapatılacaktır. Geriye ise bütün bu olacaklara inanmayıp hadi ordan diyenlerin kendini mirsad-ı ibretten temaşası kalacaktır.

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hikaye, hoşgörü, zaman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mustafa Sandal - Bu Kız Beni Görmeli Ecrin M, N, O, Ö, P 0 13 Mart 2014 17:04
Fazıl Say acil tedavi görmeli! Lucifer Haber Arşivi 1 26 Temmuz 2010 00:27
Görmeli. aqlayan_meleq Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 21 Şubat 2008 11:35