IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Özetleri (https://www.ircforumlari.net/kitap-ozetleri/)
-   -   Kalbim Sende Kaldı - Judith McNaught / Kitap Özeti (https://www.ircforumlari.net/kitap-ozetleri/521846-kalbim-sende-kaldi-judith-mcnaught-kitap-ozeti.html)

Zen 31 Ocak 2013 13:42

Kalbim Sende Kaldı - Judith McNaught / Kitap Özeti
 
Yazar: Judith McNaught
Yayın Evi: Epsilon

Yayın Tarihi: Haziran 2010

KAREKTERLER;
Nick sinclair;sanco global endüstrinin sahibi
Lauren Danner;sekreter
Philip Whitworth;laurenin uzaktan akrabası

lauren uzaktan akrabası olan philipten iş istemek için şirketine gelir.fakat philip ona kendi şirketinde değilde üvey oğlunun sanco adlı şirketinde casusluk yapmasını önerir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]şehre yeni gelmiş olan laurenin hem paraya hemde kalacak eve ihtiyacı vardır teklifi kabul eder.
philip ona kalacağı lüks bir ev ve iyi bir para verir.
lauren sancoya iş başvurusu yapmaya giderken vicdanı sızlar işi almamak için forumlarıeksik ve yanlış doldurur [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]personel mudürüde onu işe almaz.
sancodan çıkmış arabasına giderken küçük bir kaza geçirir ona nick yardımeder ve tanışırlar lauren nickin patron olduğunu anlamaz ve iş başvurusunu anlatır nick ona yardım eder ve lauren sancoda sekreter olarak işe başlar.
lauren ve nick hafta sonunu bir göl evinde birlikte geçirirler.fakat nick birdaha laureni aramaz.lauren kızar ve kırılır[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sirketin partisinde laureni gören nick tekrar birlikte olmak ister lauren reddeder[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nick laureni şirkette hiç rahat birakmaz ve teklifini sürekli devam ettirir laurenin direnci kırılır [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nicki seviyor olduğu için tekrar birlikte olurlar ve evlenmeye karar verirler.
bu arada philip laurene casusluk yapması için baskı yapıyordur .lauren aşkına ihanet etmez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]fakat philip baskıyı artırınca tony nin yerinde onunla buluşur. philipe casusluk yapmayacağını söyler philip santaj yapar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lauren sanconun evraklarında değişiklik yaparak verir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]laureni takip eden güvenlik evrakları verirken fotoğraflarını çeker ve fotoğrafları nicke verir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ihanete uğradığını sanan nick laureni aşağılar ve şirketten atar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] derdini nicke anlatamayan lauren tony'e gider ve ağlayarak olanları anlatır sonrada şehri terk eder.
bir ay sonra güvenlik şefi yapılan yanlışı anlar ve laureni temize çıkaran deliller bulur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nicke laurenin suçsuz olduğunu kanıtlar.nick çok pişman olur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]hemen laurenin olduğu şehre gider lauren den özür diler oda kabul eder.
lauren ve nick kısa sürede evlenirler .

Stylish 05 Mayıs 2020 19:31

Cevap: Kalbim Sende Kaldı - Judith McNaught / Kitap Özeti
 
Kaç kez okudum sayısını dahi unuttum o derece etkilidir tavsiye ederim :melek:

tugbu 30 Eylül 2020 19:32

Cevap: Kalbim Sende Kaldı - Judith McNaught / Kitap Özeti
 
Aklima @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geldi peh


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net