IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2019, 18:35   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mezarlık Kitabı Konusu ve Özeti




Sandman 3 - Düş Ülkesi kitabının da yazarı Neil Gaiman tarafından kaleme alınan Mezarlık Kitabı kitabı Roman, türünde okuyucusu ile buluşuyor. İthaki Yayınları yayınevinden 0 yılında 9786053750024 isbn kodu ile kitapçılarda satışa sunulan Mezarlık Kitabı isimli kitap 320 sayfadan oluşuyor. Kitap Filmi Çekilmesi Gereken Kitaplar listesinde de yeralmaktadır. Mezarlık Kitabı kitabını okuduysanız mutlaka oyunuzu, kitap incelemelerinizi ve alıntılarınızı bekliyoruz. Neokur kullanıcıları fikirlerinizi merak ediyor!
Yazar: Neil Gaiman
Yayınevi: İthaki Yayınları
ISBN: 9786053750024
Sayfa: 320 sayfa
2009 Hugo Ödülü - En İyi Roman2009 Newberry Medal ÖdülüArkadaşlarının Bod diye hitap ettiği Nobody Owens normal bir çocuktur. Eğer bir mezarlıkta yaşamasaydı, hayaletler tarafından büyütülüp yetiştirilmeseydi ve yanında ne canlıların ne de ölülerin dünyasına ait olan sadık bir koruyucusu olmasaydı, Bod tamamıyla normal olurdu.Bir çocuk için mezarlıkta tehlikeler ve maceralar vardır: tepenin altındaki çok yaşlı Çivit Renkli Adam, gulyabanilerin terk edilmiş şehrinin bulunduğu çöle açılan bir geçit, korkunç bir tehdit saçan tuhaf Bekçi... Ama Bod mezarlıktan ayrılırsa, ailesini de öldürmüş olan Jack denen adamın saldırısına uğrayacaktır..."Sınırlar her zaman vardır, mezarlık ile onun ötesindeki dünya arasında, hayat ile ölüm arasında ve onların kesiştiği yerde."-Neil Gaiman-"Bir çocuğu büyütmek için koca bir mezarlık gerekir. Bu kitapta en keyif aldığım şey, Bod'un kendi güzel ve harap mezarlığında ölü ve canlı arkadaşlarıyla büyümesini görmekti. Mezarlık Kitabı Neil Gaiman'ın bir başka şaşırtıcı ve harika eseri..."-Audrey Niffenegger, Zaman Yolcusunun Karısı'nın yazarı-"Açıkçası, Mezarlık Kitabı Neil Gaiman'ın şimdiye kadar yazdığı en iyi kitap. Kendisinin, büyüleyiciliği, cana yakınlığı, korkutuculuğu ve dehşeti tek bir fantezide toplamayı nasıl başardığını asla öğrenemeyeceğim, ama ihtişam dolu bir iş çıkardığı kesin..."-Diana Wynne Jones, Howl's Moving Castle'ın yazarı-

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kitap özetleri, mezarlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
11. Kat Konusu ve Özeti Tanem Kitap Özetleri 0 24 Ocak 2019 23:59
Kurban Konusu ve Özeti Tanem Kitap Özetleri 0 20 Kasım 2018 13:52
O Konusu ve Özeti Tanem Kitap Özetleri 0 16 Kasım 2018 15:11
Anamın Kitabı Özeti Desmont Kitap Özetleri 0 29 Kasım 2014 17:35
Mezarlık Kitabı - Neil Gaiman AngeLus Kültür ve Sanat 0 24 Kasım 2010 13:47