IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Bir Uzak Düş - Yusuf Çopur (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/540832-bir-uzak-dus-yusuf-copur.html)

Sim 01 Ağustos 2013 04:45

Bir Uzak Düş - Yusuf Çopur
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Babalarının ölümünden sonra annelerinin de kendilerini terk etmesiyle kimsesiz kalan, ayrı ailelerin yanına verilen ve gittikleri hiçbir yere sığamayan iki kardeş. Ne yapsalar sevemedikleri ve onları sevmeyen bir dünya.

Farklı yerlere savrulsalar da, farklı kaderlerle buluşsalar da geçmişleri Hüseyin ile Ömerin peşlerini hiç bırakmaz. Yoksulluk ve yalnızlık, hayatlarının ayrılmaz bir parçası olur. Hayata tutunma çabasındaki iki kardeşin yolları bir gün kesişecek, acımasız bir dünyada kendilerine tutunacak bir yer edinme gayretiyle, acıyla ve yoksullukla sertleşen kişilikleri bu kesişmeye umulan yönü veremeyecektir.

Yusuf Çopur, Daha Vakit Vardan sonra Bir Uzak Düşte de insan ruhunun çıkmazlarını, sönmeyen umutlarını, çelişkilerini ve bıçak yarası gibi iz bırakan terk edilmişliği özgün bir dille, akıcı bir üslupla yazıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk