IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   İkarus Yanılgısı - Seth Godin (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/582141-ikarus-yanilgisi-seth-godin.html)

Elysian 04 Mayıs 2014 16:11

İkarus Yanılgısı - Seth Godin
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sanayi ekonomisinin uyumu, itaati, göze batmamayı yücelten kuralları iflas ediyor! Ve gelecek, bağlantı ekonomisinin sunduğu fırsatları kullanabilenlerin olacak. Mor İnek ve Poke the Box gibi, dünya çapında çoksatanlar arasına girmiş on dört kitabın yazarı olan Seth Godin, yaptığı her işi bir sanat eserine çevirmeyi hedefleyenlere, bağlantı ekonomisinin bu yeni altın kuralını öğrenirken benzersiz bir yol arkadaşlığı öneriyor. Kendi kendini seçmenin ve kendinin hem çalışanı hem de patronu olmanın özgürlük ve heyecan dolu dünyasında bir sanatçıya dönüşmek için ihtiyaç duyduğumuz ilkeleri sıralıyor. İşini bir sanatçı gibi yapmak, yükselen değerlere, bağlantı ekonomisinin fırsatlarla dolu dünyasına yatırım yapmak demek. Artık ihtiyacınız olan ne en iyi üniversitelerden alınmış diplomalar, ne patronun gözüne girmek için inanmadan yerine getirilen talimatlar ne de sorumluluktan uzak geçirilen, yükselme umuduyla boşa harcanmış bir kariyer. İhtiyacınız olan yaratıcılık, duygusal emek ve cesaret!

Godin, ayağa kalkıp öne çıkmak ve fark yaratmak için neden tek şansınızın sanat olduğunu, eğlenceli bir dille ve çarpıcı örneklerle gösteriyor. Şimdi yeni bir alanı ele geçirme ve bomboş, sonsuz bir fırsatlar evreninde haritasız çalışma zamanı.
Peki, siz ne yapacaksınız?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 244

Baskı Yılı: 2014

Dili: Türkçe

Yayınevi: Mediacat Yayıncılık


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net