IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Kayıp Dük - Julia Quinn (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590036-kayip-duk-julia-quinn.html)

AftieL 20 Mayıs 2014 20:21

Kayıp Dük - Julia Quinn
 
Julia Quinn

Kayıp Dük
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Jack Audley bir hayduttur. Bir zamanlarsa asker. Ve her zaman bir çapkındır. Hayatta en son istediği şeyse, yüzlerce kişinin hayatından ve kadim bir mirastan sorumlu bir asilzade olmaktır. Fakat soylu Wyndham Ailesi'nin uzun zamandır kayıp oğlu olduğu ortaya çıkınca, kaygısız hayatı bir anda sona erecektir. Eğer gayrimeşru olmadığını da kanıtlarsa, o zaman kendisini hiç istemediği bir konumda bulacaktır: Wyndham Dükü.

Grace Eversleigh son beş yılını, dul Wyndham Düşesi'nin refakatçisi olarak, didinerek geçirmiştir. Günlük rutininde çok az değişikliklerin olduğu, asla takdir edilmediği bir iştir bu…ta ki Jack Audley, kendinden emin gülümseyişi ve tatlı çekiciliğiyle bir anda hayatında belirlene dek. Jack, “hayır”ı cevap olarak kabul etmeyen bir erkektir ve Grace onun kollarındayken kesinlikle hayır demek isteyen bir kadın değildir. Ancak ortada bir sorun vardır: Jack gerçek dükse, o zaman o sahip olamayacağı tek erkektir.


Elysian 20 Mayıs 2014 20:32

Cevap: Kayıp Dük - Julia Quinn
 
Bu kadının türkçeye çevrilmiş tüm kitapları bende var ve yazım tarzına hayranım bu sanırım yeni çıkmış en kısa zamanda alacağıma eminim :))))

AftieL 20 Mayıs 2014 20:39

Cevap: Kayıp Dük - Julia Quinn
 
Evet bende hepsini okudum gerçi romanlara çok alışınca herşey insana ordaki gibi geliyor aşklar ilişkiler gerçekle karşılaşında hönk olma durumu var :)

Elysian 20 Mayıs 2014 20:44

Cevap: Kayıp Dük - Julia Quinn
 
Ahahah :)) Nasıl katılıyorum sana anlatamam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım, ama ama ama yine de hayal etmek güzel şey :(

AftieL 20 Mayıs 2014 20:48

Cevap: Kayıp Dük - Julia Quinn
 
:) sorma bazen 1800 lü yıllarda yaşamak isterdim barbara carland var bilir misin onun devrinde anlatılan olaylarda olmak yani en azında hayal etmek güzel ;s7


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net