IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Ejderin Tutkusu - G.A. Aiken (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590091-ejderin-tutkusu-ga-aiken.html)

AftieL 20 Mayıs 2014 21:49

Ejderin Tutkusu - G.A. Aiken
 
G.A. Aiken
Ejderin Tutkusu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hayatımı,kanatlarımı ve üstün güzelliğimi tehlikeye atarak, yalnızca sevdiklerim uğruna,bu acımasız Kuzey Elleri’ne girdim. Ama kıymetimi bildiler mi? Hayır.‘Yakışıklı Gwenvael, en iyimiz sensin, tüm ejderhaların en güzelisin’ dedilermi? Hayır! Ailem asırlardan beri, doğuştan gelen ihtişamım ve alçakgönüllülüğümü bir türlü kabullenemedi. Fakat ben onlar için, tabii bir de cesurve gözü pek olduğum için, bu toprakların en kötü kâbuslarına göğüs gereceğim.
Bu yüzden şu anda bir anlaşma yapmak üzere Kuzeylilerin Canavar dediklerikişiyi bekliyorum. Bu kişi o kadar korkulan bir yaratıktır ki, en büyüksavaşçılar bile adını fısıldayarak söyler. Ama ben, Dayanılmaz ve CesurGwenvael, karşımdaki bu korkunç kadını… ne? Ahh… Şey, Canavar denen yaratık,yani Dagmar Reinholdt… bir kadın mı yani?



“Burayanasıl geldik?”
“Bizi sen getirdin.”
“Ben mi getirdim? Hatırlamıyorum.”
“Ne hatırlıyorsun?”
“Seni öptüğümü.” Gwenvael sırıttı. “Kütüphane raflarının orada. Fakat lütfensöyleyin bana, Leydi Dagmar, neden yaralandım ben? Yoksa gizli arzularınızladerimi falan mı yüzmeye çalıştınız?”
“Gizli… ah. Her neyse. Son birkaç saattir hayatın cehennem gibiydi, olup bitenbundan ibaret. Kaçırıldın, işkence gördün ve Sürü ejderhalarıyla savaştın.”
“Gerçekten mi?” Gwenvael başını eğdi ve sesini alçalttı. “Şimdi, savaştayaptıklarımı gördükten sonra sana daha mı ateşli geliyorum yani? Beni mümkünolabileceğinden çok daha fazla mı arzuluyorsun? Şu anda benimle birlikte olmakiçin can mı atıyorsun?”
“Kes sesini, ejderha.”


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net