IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Kendine Yalan Söyleme - Jane Feather (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590134-kendine-yalan-soyleme-jane-feather.html)

AftieL 20 Mayıs 2014 22:55

Kendine Yalan Söyleme - Jane Feather
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Blackwater Kontu Jasper Sullivan’ın bir hayat kadınına ihtiyacı vardır. Fakat malum sebeplerden dolayı değil. Zengin amcaları muazzam servetini üç yeğenine tek bir şartla bırakacağını söylemiştir; her biri düşmüş bir kadını(!) evlenerek kurtaracaktır!

Jasper'ın mülkü borçlarından dolayı zaten ipotektedir ve bu mirasa ihtiyacı vardır. Tam da böyle bir teklifte bulunacağı bir kız ararken, genç ve güzel bir hayat kadını onu soymaya çalışır.

Ancak Clarissa Astley, Jasper'ın sandığı şeylerin hiçbiri değildir. Zengin bir tüccarın yetim kızı olarak, Londra sokaklarında küçük erkek kardeşini aramaktadır. Çünkü artık vasileri haline gelen korkunç amcaları küçük çocuğun mirasını ele geçirmek için onu bir yerlere saklamıştır. Clarissa'nın güçlü bir desteğe ihtiyacı vardır ve bu kişi, yakışıklı Blackwater Kontu'ndan başka kim olabilir. İşte bu yüzden, bütün masumiyetine rağmen kontun sandığı kişiymiş gibi davranır. Fakat Jasper ve Clarissa arasındaki tutku, alevler saçmaya başladığında, bu aldatmacayı sürdürmek gittikçe zorlaşacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net