IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Ömrüm Senindir - Nora Roberts (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590276-omrum-senindir-nora-roberts.html)

AftieL 21 Mayıs 2014 03:16

Ömrüm Senindir - Nora Roberts
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ÖMRÜM SENİNDİR, NORA ROBERTS

New York Times çok satan yazarı Nora Roberts, sizi Connecticut’ın en gözde evlilik planlama şirketi Vows’un kurucuları Parker, Emma, Laurel ve Mac’le son bir macera yaşamaya çağırıyor.

Parker Brown arkadaşlarının çocukken oynadıkları oyunu rüyalarının işine çevirmiştir. Ve artık Vows’un yüzü odur – her gelinin taleplerini karşılar; bütün işlerin zamanında halledilmesini sağlar; Emma’nın romantik çiçeklerinin, Laurel’ın nefis ikramlarının ve Mac’in çarpıcı fotoğraflarının göz alıcı bir şekilde bir araya gelmesinden sorumludur.
Rüyaların gerçeğe nasıl dönüştürüleceğini çok iyi bilir… Tamirci Malcolm Kavanaugh her şeyin nasıl işlediğini çözmeye bayılan biridir ve Parker Brown da bir istisna değildir. Ancak Parker’ın erkek kardeşi onun iyi bir arkadaşıdır ve Mal bu küçük flörtün bir beraberliğe dönüşmesinin ciddi bir adım olduğunun farkındadır.

Uzun bir süredir hiçbir erkek Parker’ın ilgisini çekmemiştir ama kuzguni saçlarıyla motosiklet sürücüsü Mal, görünen o ki bu konuda oldukça hünerlidir. Tutkulu öpücükleri, Parker’ı ona karşı bir şeyler hissetmesine neden olacak kadar gafil avlar. Parker işinde risk alırken her zaman gözü karadır ama bu defa hayatının şansı için kalbini ortaya koymalıdır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net