IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Ormanın Esrarengiz Gözleri - Robert Liparulo (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590566-ormanin-esrarengiz-gozleri-robert-liparulo.html)

AftieL 22 Mayıs 2014 00:51

Ormanın Esrarengiz Gözleri - Robert Liparulo
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

HAYALEVİ KRALLARI II

Sırlarla dolu bir ev…
...
Ve kapısına dayanan tuhaf bir yabancı…
Bu evde neler oluyor???

King ailesi, evlerinde olup biten garip ve akıl almaz olaylara kimsenin inanmayacağının farkındadır. Bu nedenle kaçırılan annelerini bir an önce bulmaları ve başkalarının evdeki garip olayları öğrenmelerine engel olmaları gerekmektedir. Fakat beklenmedik bir anda ortaya çıkan tuhaf yabancının evlerini satın almak istemesiyle işler iyice karışır. King ailesi, bu gizemli adamın böylesine köhne bir eve talip olmasına anlam veremez.

Zor durumda kalan aile, evin sırlarını gizli tutmayı başarabilecek midir? Daha da önemlisi, onları adım adım izleyenin kim olduğunu bulabilecek midir?

Robert Liparulo, tüm dünyayı kasıp kavuran 6 kitaplık “Hayalevi Kralları” serisinin ikinci kitabı Ormanın Esrarengiz Gözleri ile sizleri adrenalin yüklü bir maceraya davet ediyor…

“Robert Liparulo, güçlü anlatımıyla bugüne kadar ki en fantastik hikâyesini yaratmış. Serinin ikinci kitabı, tam bir gerilim fırtınası estiriyor.”
Ted Dekker

“Korku dolu saatler ve uzun süre etkisinden kurtulamayacağınız bir macera yaşamak istiyorsanız ‘Hayalevi Kralları’ serisini mutlaka okuyun. Çünkü her sayfası heyecan dolu. ”
R. L. STINE

“‘Hayalevi Kralları’, son zamanlarda severek okuduğum ve en beğendiğim serilerden biri. İkinci kitapta da akıl almaz olaylar ve inanılmaz sürprizler sizleri bekliyor.”
Slade Pearce


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net