IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Melez Vampir: Doğuş - Jamie Manning (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590613-melez-vampir-dogus-jamie-manning.html)

AftieL 22 Mayıs 2014 04:08

Melez Vampir: Doğuş - Jamie Manning
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Chance'ın kanı gelgit dalgaları gibi ağzımın içine akıyor büyüleyici tadı bütün oyuklara doluyordu. azı dişlerim şehvetle yanıyor ve bol miktarda kanı en hızlı şekilde içiyordu. chance'ın baygın inlemelerini duyabiliyordum ama ona bakmıyordum.kanını içmeye devam ediyordum. Zihnim dumanli bir mutluluk sarhoşluğu içinde yüzüyordu. dünyadaki hiçbir şey beni insan kanının ne kadar lezzetli olduğu ve ne kadar mükemmel hissettirdiğine hazırlayamazdı. dünyadaki hiçbir şey bu hısle boy ölçüşemezdı. o an bunca zamandır gerçek benliğimle savaşmış olduğumu farkettım. benim kaderim vampir olmak için yazılmıştı.

mannıng'ın aksiyon dolu bu ilk kitabı tutkulu ve sürükleyici kitabi bir solukta okudum ve hala biraz daha ava blue ve chance istiyorum. trısha wolfe. destınys fire'' kitabının yazarı

başarıyla oluşturulmuş karakterleri mitolojisi ve eşsiz anlatımıyla bu kitap hala harika vampir hikayelerinin yazılabıldığını kanıtlıyor. lanı vvoodland. ıntrıns1cal ve ındelıble kitaplarının yazarı

ilgi uyandıran vampir mitolojisi ve eşsiz hikayesiyle avanın insanlığını geri kazanma çabaları sayfaları hizla çevirmeme ve geceleri korkuyla ürpermeme yol açtı.

__________________


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net