IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   İnsan Olmak - Patricia Lynne (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590623-insan-olmak-patricia-lynne.html)

AftieL 22 Mayıs 2014 04:21

İnsan Olmak - Patricia Lynne
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tommynin yapması gereken tek şey vardır: HAYATTA KALMAK.

Fakat hayatta kalmak o kadar da kolay değildir. İnsanların kanlarını emmek için avlanmak her geçen gün zorlaşıyordur. Çünkü artık insanlar gecenin karanlığından korkuyorlardır. Kan emme arzusu sürekli Tommynin aklını kemirip, onu insanların gözünde bir canavara çeviriyordur. Özel bir polis birimi olan Vampir Kuvvetleri, her vampiri küle çevirmeye kararlıdır. Tommy de bu vampirlerden biridir.

Tommynin güvenebileceği tek insan ikiz kardeşidir. Aralarında sağlam bir bağ vardır. Tommy Dannynin de yardımıyla, birlikte yaşamaya çalıştığı insan ırkını anlamaya çalışır. Arkadaşlığın ve ihanetin ne demek olduğunu öğrenecek, bazen en korkunç yaratıkların insanlar olduklarını fark edecektir. Ve ailenin kan bağından çok daha öte anlamlara geldiğini
Tommy sadece yaşamını sürdürmek ister ve ne yapması gerektiğini çok iyi bilir. Fakat insanlar onun için sadece açlığını bastıracak kan depoları olmaktan çıkmaya başlayınca, yaşamın hayatta kalmaktan ibaret olmadığını anlayacaktır.
Tommy en sonunda insan olmanın ne anlama geldiğini keşfedecektir.
Bağımlılık yapan, yürek hoplatıcı, düşündürücü İnsan Olmak gerçekten insan olmanın nasıl bir şey olduğunu sorgulamanıza neden olacak ve aynı zamanda aramızda dolaşan canavarları görmemizi sağlayacak orijinal bir aşk, arkadaşlık ve aile öyküsü. -Daniel A. Kaine, Dawn of Darknessın yazarı.

İnsan Olmak son dönem vampir hikayelerinin içermediği her şeye sahip. Vampire dönüştükten sonra insanlığını geri kazanmaya çalışan Tommynin inanılmaz derecedeki etkileyici öyküsü, okuyucularda onla arkadaş olma ve ona yeniden insan olmayı öğretme isteği uyandıracak. M.B. Mulhall, NearDeathin yazarı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net