IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Umut Hep Vardı - Sally Zigmond (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/590851-umut-hep-vardi-sally-zigmond.html)

AftieL 22 Mayıs 2014 23:44

Umut Hep Vardı - Sally Zigmond
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yılın En İyi Romantik Romanı

İngilterenin Leeds kentinde 1837 yılında başlayan demiryolu inşaatı, acılara katlanmayı bilen ve dur durak bilmeden çalışan abla Carrie Hope ile gamsız ve hayat dolu kız kardeşi May Hopeun hayatını alt üst etmiştir. Demiryolu inşaatı nedeniyle işlerinden olan bu iki kız kardeş, âdeta kaderin rüzgârına kapılır ve yeni bir iş bulma umuduyla küçük bir kaplıca kasabası olan Harrogatee taşınırlar Yaşamın acımasızlığı, yanlış anlamalar ve karşılıklı bir ihanet hissi, otoriter abla Carrie ile uçarı kardeşi Mayi on yıl boyunca devam edecek bir ayrılığın girdabına sürükler.

Yıllar içerisinde iki genç kadının hayatına üç erkek girer: Cesur ve sıcakkanlı demiryolu yatırımcısı İskoç Alex Sinclair; zengin ve çıkarcı bir annenin mirasına konmuş, yoldan çıkmış ve dengesiz oğlu Charles Brooke; zalim bir müteşebbis ve tam bir kadın avcısı olan Byron Taylor. Bu üç erkek, kız kardeşlerin hayatında acı dolu izler bırakırlar.

Farklı yollarda ilerleyen abla kardeş, kendi talihsizliklerini yenmek, aşkı ve kalıcı mutluluğu bulmak için bir başlarına çabalamak zorundadırlar. Onları ayakta tutansa umut olacaktır

İlgi çekici pek çok karakter ve dokunaklı, sıcak ve gülünç sürprizlerle, Umut Hep Vardı insanı derinden etkileyen ve bizleri Harrogatein genelevleri, Leedsin kolerayla boğuşan kenar mahalleleri ve devrimin izlerini hâlâ taşıyan Parisin kanlı sokaklarında on yıllık bir yolculuğa çıkaran muhteşem bir roman.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net