IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/603552-hayalet-benim-adim-alice-joseph-delaney.html)

Elysian 07 Ağustos 2014 13:52

Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şiirsel anlatımıyla korku edebiyatında bir başyapıta dönüşen Hayalet serisi, başrollerini Julianne Moore ve Jeff Bridges gibi Hollywood yıldızlarının paylaştığı bir filme uyarlanarak çocuk-genç-yetişkin, herkesi kendine hayran bırakıyor.

Dünya çapında edindiği geniş hayran kitlesi ile çağdaş korku klasikleri arasında gösterilen Wardstone Günlükleri'nden nefes kesici bir macera daha: Dizinin on ikinci kitabı, Tom'un sadık yoldaşı, Şeytan'ı yok etmek için girişilen amansız mücadelenin kahramanlarından Alice'in hikâyesi.

Alice yıllar boyunca Hayalet ve Thomas Ward'un yanı başında kötülükle savaştı. Oysa şimdi karanlıklar diyarında bir başına. Ve üstelik oraya hapsettiği yaratıklar intikam almak için peşinde... Alice, Şeytan'ı sonsuza dek yok etmeye yarayacak bıçağı bulmak zorunda. Başarısız olursa dünya çöküşe doğru ilerleyecek. Başarılı olursa en yakın arkadaşının elinde can verecek. Karanlığın etkisinden kurtulmayı başarabilecek mi?..

"Uyarmadı demeyin, bu kitaplar gerçekten korkutucu."
-The Times-

"'Wardstone Günlükleri', benim son dönemde okuduğum en muhteşem seriydi. Kitapları okurken tüylerim sürekli diken diken oldu, ensemden soğuk ürpertiler geçti, nabzım hızlandı, nefesim kesildi."
-Banu Karakiya-Bir Dolap Kitap-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tudem Yayınları


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net