IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/)
-   -   Alışverişkolik Yıldızlar Arasında - Sophie Kinsella (https://www.ircforumlari.net/kitap-tanitimlari/650684-alisveriskolik-yildizlar-arasinda-sophie-kinsella.html)

Elysian 24 Kasım 2014 10:12

Alışverişkolik Yıldızlar Arasında - Sophie Kinsella
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bizim meşhur Becknin yeni bir kariyer planı var! Film yıldızlarına stil danışmanlığı yapacak. Zaten kıyamet de hemen sonra kopacak!!! Bastır Becky.

Becy Brandon (namıdiğer Bloomwood) hayatı boyunca bu ânı bekledi!

Tatlı mı tatlı alışverişkoliğimiz artık Hollywoodda ve yıldızlarla takılıyor. En azında kocasının yeni müşterisi olan süperstarla tanışabilirse, takılacak. Ve Beckynin kızı Minnie de bu şöhretli hayata en az annesi kadar hazır.

Görülecek çok yer, gezilecek çok mağaza ve yapılacak çok iş var! Minnienin -ya da acaba Beckynin mi desek- süper havalı Hollywood anaokuluna alışmasını sağlamak da biraz.. .şey... meşakkatli bir süreç olarak hafızalarda yer edecek. Neyse ki Beckynin en yakın arkadaşı Suze, onu burada da yalnız bırakmıyor! Süper ikili, bir heves Hollywood stüdyolarının yolunu tutuyor. Beckynin büyük şansı oralarda bir yerde! Karşısına paranın bile satın alamayacağı bir fırsatın çıkması da an meselesi. Ama acaba bu ünlü olma sevdası Beckyye çok mu pahalıya patlayacak? Zira aşırı tatlı Becky hayaline doğru kararlı adımlarla ilerlerken bu Gösteriş Diyarının gerçek yüzünügörmesi de uzun sürmeyecek.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 490

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net