IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2012, 00:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rebirth Nedir Ne İşe Yarar (Anlatım İçeride)




Bilmeyen arkadaşlar için yararlı olabileceğini düşündüm NOT
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aşka bi arkadaşdan alıntıdır arama yaptım bulamadım.
Rebirth nedir?
Rebirth, silah ın aslında 0 dan tekrar upgrade eder gibi kolaylık sağlar ama aslında çok ta kolay değildir, özellikle +7 deki rebirthler..

Halk arasında nası bilinir?
Rebirth, aslında halk arasında silahı +7 de +8 gibi posion damage lı yanar halde göstermek olarak bilinir ama +7 de basılan rebirth son derece yanlıstır..

Doğru Kullanım ve sebepleri :
- Rebirth olayı +10 item edinmek isteyenler içindir..
- +7 de item e rebirth basan adam ya sadece goruntu amacıyla basmıstır yada enai dir..
- +7 rebitli bi md +7 rebitsiz den cok daha ucuzdur, rebirth görüntü güzelleştirir fakat kesinnikle +7 civarlarında kar sağlayan bişey değildir, ÖRNEĞİN: +8 shard denemesi yapcak arkadaslar pazarda +1 rebirth shardları 700m den bulabilirken +7 rebirthsiz shardlar merchant a bile konmaz 1.5-2 milyardan satılır..

İstatistiksel bilgiler :
Öncelikle yine halk arasında cok yanlış bir düşünce vardır; "Rebirth basınca item +1 gibi olur, +1 den +2 ye gecirmek normalde olduğu gibidir." YANLIŞ!!
Rebirth +1 görünür fakat upgrade oranları çok farklıdır. Rebirth de sadece tek scroll olduğu için başka bir şekilde upgrade oranı yükseltilemez. Upgrade şansı herzaman %20 dir : +1>+2 = +20>+21 - İşte rebirth in cazib tarafı :

+7 rebirth i düşünelim önce :
+8 olması için +5 rebirth yapmamız gerekir ki bu da 4 kere rebirth upgrade i yapmamız demektir. Şans %20 dir ve matematiksel olarak bakıldığında 5 tane de bir geçer. Bu aslında oldukça düşük bir orandır. Yani her +1 için 5 tane o silahtan olması lazım =
5 x +1 rebirth = +2 rebirth
5 x +2 rebirth = +3 rebirth
5 x +3 rebirth = +4 rebirth
5 x +4 rebirth = +5 rebirth
Gördüğünüz gibi rebirthli bir silahı +1>+5 e geçirmek için çok fazla o silahtan gerekir. Bu grafik gerçeği göstermez çünkü "kırmızı yanarken basma"-"öncesinde item yakıp basma" vs.vs. gibi birsürü upgrade taktiği vardır ve istatistiklere göre hepsi işe yarar. O yüzden bu grafiğin çok daha altında bir miktarla bile upgrade i gerçekleştirebilirsiniz. Fakat ne kadar altında olsa bile bu sizin için karlı olmicaktır. Grafiğin 10/1 ini alsak bile 1 inventory den fazla item gerektiği gözükür. Halbuki 20 kadar +7 itemden trinasız bile çok rahatlıkla +8 çıkarılabilir.

Şimdi rebirth in asıl kullanılması gereken nokta :
+9>+10
+9 = +11 rebirth
+10 = +21 rebirth
10 tane upgrade lazım..

Kademe kademe, yavaş yavaş önünden item yaka yaka 3-5 tane +9 dan +10 çıkartabilirsiniz ama 3 inventory +8 yaksanız bile bi itemi +9 dan +10 a geçirebilceğinizi sanmıyorum ki ÖNEMLİ NOKTA:: Yeni gelen patch ile bildiğiniz gibi bir loginde yapılabilcek upgrade sayısı sınırlandı. Yani bundan sonra çok item yakarsanız upgrade i geçirmek için hakkınız bile kalmayabilir Bundan şunu çıkartabiliriz, bu sınırlama rebirth kullanımının önemini göstermek için konmuştur çünkü;

Aslında +5 rebirth bir itemi +6 rebirth e geçirirken +8 den +9 a geçirme işleminin 6/1 ini yapmış oluyosunuz çünkü önünüzde +11 e 5 basamak daha kalıyo..

Henüz rebirth upgrade konusunda çözülmemiş birçok yön var, şuana kadar düpe bile olsa kimsenin rebirth ile +9 dan +10 a item geçirmeye çalışmadığına eminim İstatistikler değil tecrübe konuşur, eğer bigün bi manyak bu olayı denemeye kalkarsa herkes bilgilenir

Son Notlar :
- Eğer kendi başınıza +7 ye high class bir item basarsanız rebirth basmamak sizin için daha iyi olur, pazar değeri 2 kata kadar artar..
- +7 den +8 e item geçirirken rebirth yöntemini kullanmamanız önerilir, emin olun rebirthsiz hallerini daha kolay geçirebilirsiniz (Rebirthlisini geçiren arkadaşlar bilsin ki çok şanslılar )
- +7 item alırken posion istiyosanız posion rebirthli olmasına dikkat edin, kırmızı renk gözünüzü boyuyabilir, eğer reduce rebirthli bir +7 alırsanız dönüşü olmaz

Evet arkadaşlar, şimdilik rehberim bukadar Beğendiyseniz veya beğenmediyseniz eksi/artı larımı kibar bir dille söyleyin, düzeltmeye çalısırım

Eğer hakettiğimi düşünüyorsanız teşekkür de yeter
İyi Kötü yorumları sabırsızlıkla bekliyorum

Herkese saygılar...

Alıntı

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
İçeride


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sheriff Sistemi Nedir ? Reported List Nedir ? Detaylı Anlatım [Resimli] OperServ Knight Online 4 11 Şubat 2013 17:02
Template nedir, ne işe yarar ? Deinonychus vBulletin 0 01 Ekim 2011 10:47
Seo Nedir, Ne işe Yarar? toXic Seo Danışmanlığı 0 27 Nisan 2008 12:04
Ses Kartı nedir Ne İşe yarar PaYanDA Bilgisayar Donanımı 0 03 Mart 2006 00:44