IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2013, 23:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Admin,Mod,Üye Geyikleri




...Alingan üye tipi. Bir boardin en sakat karakteridir.I ki ucu boklu deynek gibi,neresinde tutsaniz olmaz. Birse yazar, bir yanlisim varsa söyleyin diye ardina not ekler. Söylersin yanlisini "sen sanki cok dogrusun, insanlik olsun diye yazdik yaptigin elestiriye bak". Hic üstüne gitmemmek en iyisidir diye düsünürsünüz. Yine kasar" ya niye yorum yapmiyorsunuz arkadaslar". Gekde cik isinicinden.

...tedirgin üye. Dogru yaptigi halde bir türlü yaptigindan emin olmayan tiptir. Uzak durmak hatta böyle bir tipi farkettiginizde en kisa sürede boarddan uzaklastirma en iyisidir. sarmasik gibi sarar sonra yol yol tüketemezsin. Müzik bölümüne yazar aradigi sarki yada türküyü hemen altina ekler eger yanlis yere yazdiysan lütfen mod arkdaslar düzeltsin.Bir virüse yakalanmistir güvenlik bölümünde yardim ister altina ekler "acabaya konuyu yanlis yeremi actim eger öyle ise özür dilerim. "Kabu gibidirler bir sekilde PM yada ÖM'lerler admini, modu, tuttugunu rahat birakmaz. Lem bilgisayarinda virüs varsa konuyu Türk danisa acacak halin yokya.

Tesekkür manyagi tipi üye: Aman aman Allah düsman boardin basina vermesin böyle üyeyi.Baba bu sohbet bölümüne "selam" yazsa "eeeeeeee beyler bir tesekkür edersiniz gari" der cikar. "Yazin yazlik kisin kislik lastik kullaniniz otonuzda.Eeeeee bunu icin bir tesekkür ederisiniz artik "Etmiyom lan sana inat yaz kis kabak lastik kullnicam insallah sen denk gelirsin frenimin tutmadigi ana bak o zaman gör tesekkürü. Bu ise öylebir kaptirlark; Sergenin ayakkabi numarisini yazsa tesekkür bekler.

Yasak cigneme hastasi üye tipi: Bunlar en tehlikeli tiplerdir. her formda mutlak vardir. Sürekli bugün ne yapsamda, yazsamda bir yasagi cignesem diye düsünmekten gece corapsiz yatar. Günü gecmezki farkedilsin edilmesin bir yasagi cignemeden gecsin. Hicbir halt bulamasa cep telefonu bölümüne cep lambasinin hagi modelleri daha iyi yazar. uyarilincada "eee her ikiside cebe konmuyormu, simdi ceptelefonlarinida fener amacli aydinlatma sistemi yokmu der isinicinden siyrilmaya calisir. Ve bub yaparkende coktan zevkten orgazm olmustur bile, keyifle sigarasini iciyordur.

Kuralci üye tipi: oyyyyyyyyyyyy anam oyyyy bunlar padisahtan daha padisahci bir yapidadir. Biri hata yapsada gammazlasam diye tilki uykusunda uyurlar: ilgi alanlarina girsin girmesin heryerde rastlarisiniz. Pisikopat detektif gibidirler. "falanca üye büyük yazmissin yasak", filanca üye konu yanlis yerde" sabahtan aksama kadar bu isle kendilerini mesgul ederler. Hatta bir yazinizda siz "hakan sabah ise gitti aksam eve bol kazancla döndügü icin Allaha sükür etti" yazsaniz. Tak karsiniza bu üyenin yazisi cikar. "Arkadasim boardimizda futbol yasak" Lem ne alaka dersen o koskoca yazida Hakan ve Sükür kelimelerini bir araya getirmis ve senin yazinin futbol temasi icerdigini bir Komiser Colombo edasi ile cözmüs hatta adminlere bile bildirmistiR. kapina Polis gelmezse sasarim......

Panikci üye tipi: Ortaligi telasa vermekte üzerlerine yoktur. Hemen herkonu basligi ""Cok acil yardim"""Lütfen cok acele yardim""". Siz bu basliklari okuyarak konuya daldiginizda söyle bir yazi ile karsilasacaginizi umarsiniz "Sislietfal hastahanesinde yatmakta olan bir hasta icin acil 0 Rh negatif taze kana ihtiyac var.....ama acil yardim istenen konu bilgisayarimin klavyesinde E harfini bulamiyorum ne yapacagim gibi siradan basit bir konudur. Butip bir üye inanin denizin ortasinda yangin cikartir ve siz oarda söndürecek su bulamazsiniz telastan.

......Tabi hep üyeler degil konumuz bir sonraki partta admin ve modlari ele almakta yarar var gibime geliyor (yazan:yazan yaziyo ne yapcen gerisini)

....Formlarin genelde kuruculari ayni zamanda o forumun adminleride oluyor. Simdi basta bunlar, isi tek basima kiviririm diye düsünürken zamanla üye sayisi arttikca herseye yetisemeyeceklerini anlayip yandas ariyorlar. Hafif yetkili bu yandaslara kisaca mod uzatirsam moderatör deniyor. Ilketapta cogu admin catlak üye tipleriyle ugrasmaya baslayinca, boardi satmak icin gazeteye bile ilan vermeye yelteniyor. Bi düsünün sabah kahveniz elinizde, gazetenin satilik ilanlari arasinda:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

...."Yalnizlik sebebiyle 9000 aktif üyesi,13'ü süper 9'u dizel,20 tanesi normal toplam 32 moderatörü ile satilik board. ilgilenenlerin ÖM yada PM ile basvurularini bekliyorum. "diye bir ilana rastlarsaniz inanmayin, külli yalan:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Iceriginde kafayi yemek üzereyim, üyeler cildirtti beni. Allahim bu kadar catlaga akilhastahanesinde bile rastlamassiniz. Düsünün 25 yasinda MYDook kullanir hale geldim demek istiyordur. Sakin böyle bir ilanla satilan boarda talip olmayin. Tabi su vakte kadar hep üyeler dedikte admini modu unuttuk mu sandiniz aslaaaaaaaaaa.

....Bircok formda Adminim silerim, Modum üzerim felsefesi yönetim seklidir. Nedenine gelince bunlarin cogu cocukluklarinda terminatör, predatör ,akümülatör, jenaratör, traktör gibi bilimum sonu törlü biten seylerden etkilendikleri icin Administör, Moderatör gibi ünvalar alinca havaya girip Arnold Schwarzenegger pozlarinda dolanmaya basliyorlar. Tabi teknik acidan adam hakli boardin server masraflari cebinden ciktigi icin kafasina , havasina göre takiliyor.

Kral admin tipi: En sakat admin tipidir. Bu formda ne yapsa saksakci ister. Formun rengini degistirir. Bekler ki aaaaaaaa ne güzel olmus, cok harika gibi koltuk kabartici sözler. Eger kimse bir sey yazmazsa anket acar. illa yaptigini milletin gözüne sokacak ya. Sevgili üyeler boardimizin yeni halini begendinizmi. Eski hanli nde ne vardi ki Ula eline firca aldinda komple badanami yaptin, duvar kagidimi kapladin. Girdin hazir sistemin base tabanina koyu gri sema tonuydu kalktin kirmizi sema tonunu sectin oldu bitti hepi topu yarim saatini alir yada almaz. Ne abartiyon.

Sakar admin tipi: Genelde acemilik zamanlarinda olur güde iki üc defa adresi tiklarsiniz 404 foundu ile karsilasirsiniz. sistem acilir basta bir yazi. Sistemin basesinde bir degiklik yapilmistir, bagzi mesajlar silinmistir. Bu degisikligin yapilmasi zorunlu idi. Falandi filandi. Aslidan ögrenmek icin kurcalarken base cökertmistir al bide bastan eger önceki günün bir kopisi yoksa isi sakat. Bir gün gecmesin ki adresi tiklar tiklamaz sak diye acilsin. Böyle formlar olgunlasana dek önemli seyler forma eklememek gerekir yoksa ugras baba dur.

Arastirmaci admin tipi: Bu admin tipi üye icin azaptir. Aniiiiiiii birgün bir konuyu ertesi gün araki bulasiniz. Yorar adami. Yok sisteme bunu ekledik, yok sisteme sunu kattik, yok söyle daha iyi yok böyle ücgen öbürtürlü besken. Basiniz döner hamile iseniz erken dogum, yasli iseniz kalp yetmezliginden dagitirsiniz kendinizi. Baba yapiyon ediyon güzel iyi hosta dakka basi degisiklik yapilmaz ki. Millet bir süre yeni sisteme alissin, bi kendine güveni gelsin. Korkarak girmesin siteye demi.

Diktatör admin tipi: Ne desem kuraldir isine geliyorsa felsefesi ile yasarlar. Bunlar evlerinde eslerine, cocuklarina söz geciremezler, sanal alemde hincini üylerden cikartir. Ben formun birinde siteye girerken kravat takilmasi sart kosan admine bile rastladim. Öyle keskin kurallar koyarlar ki siteye girdiginizde nefes alamazsiniz iciniz daralir. Eglence sitesimi nazi kampimi ayir edemezsiniz. Heran kursuna dizilecem korkusu ile gezinirsiz. Miferle girenini gördüm be böyle forumlara kaza kursununa denk gelmeyim diye.

Komutan tipi admin: Bunlar ya askerde cavuslarindan dayak yemis, yada babasi subay oldugu icin sert bir disiplinle yetismis kisiler oldugunu düsünüyorum. Bu sitelerin giris cikis saatleri bile vardir. Sabah istimasi, mintika temizligi, günlük tras, kiyafet yönetmeligi. Kati bir disiplin söz konusudur. Bu adminler gece yataga giderken inanin modlari nöbete birakarak uyurlar. MP3 Modu sen 3-5 nöbetindesin,güvenlik modu sen 5-7 diye cizelge hazirlarlar. Sabahin besinde forumu teftis icin uyanip siteyi gezenini bile vardiR:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Aga tipi Admin: Sürekli kafasina estikce en ufak bir olayi öne sürüp „forumu kapatirim haaaaaaaa“ diye tehditte bulunur. bunuda sanki marifetmis gibi takildigi kahvede okeydeki arkadaslarina anlatir "baktim adam büyük harfle yaziyo hemen cektim kulagini dedim bak forumu kapatirim""" .Hani serverin masraflarini karsiliyorya kendini toprak agasi sanir. Biz üylerde marabasi oliyik ya. Lem kapatirsan kapat banami dert Demek gerekiR ama hicte demeyiZ:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

ßizim admini hangi kategoriye koysakki acaba: Pp


Simdi modlarda sira...
...modum kodum mu oturturum: Eline yetki gecen hemen her mod bir süre sonra bu felsefeyi benimser olur:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) belki biz üyelerin sürekli yapmaktan usanmadigi hatalardan yada koltuk sevdasi olan bir millet olusumuzdan da kaynaklanabilir. Modlar kendi aralarinda ikiye ayrilir Süper mod müdahalede yavas kalan dizel mod

...Üyelerin aktif olanlari arasindan secilir genelde mod. Boardlarda bölümlesme olur. Kisinin bilgi yetenek ve ilgi alanina göre eger admin uygun görürse o bölüme mod olarak atar. Forumlarda katkilari oldukca fazladir modlarin gerek kisisel becerileri gerekse olaylara tarafsiz yaklasimlari üyeler arasi uyumu saglar. Ama genede isini abartanlarida yokdegildir.

Vurdum duymaz mod türüünya yansa yorganim yok icinde dir onlar icin modluk. Mod olana kadar süper hatta hiper aktif olduktan sonra araki bulasin. Kural cignenmis, bilgisi dahilinde bir soru sorulmus amaaaaaaaaaan kimin umurunda deyip ense yaparlar.

Memur türü mod: Bunlar gercekten sabit bir yasanti icerisindedirler tabiki forum icerisinde.pazartesi sabah sekiz,cuma aksam 17:00 is basindadirlar. Hafta sonu, dini ve resmi bayramlarda, yilbaslarinda sürekli tatile giderler. Tahmin ediyorum Pazartes sabah sekizde bilgisayarin basina gecip boardinlinkini tikladigindaki kesin tras olmus, kravat takmis bir haldedirler.

Bekci türü mod: Nerede bir kural hatasi var cirt oradadir. LeM nesin sen bölümüne on tane sorun yazdik tik yok. Bir yerde iki harfi büyük tikladik tak karsimda. Baba baska isin yokmu senin, formun bekcimisin nesin.

Karinca türü mod: Bu yemez icmez FAQ hazirlar durur. Inin cinin aklina gelmeyen programi bulur yazar cizer birde resimli aciklar. Yaptiklarini toplasan dersin bu yiyip icmiyormu. Öyle bir abartmis durumdadirlarki birinin yuhhhhhhh artik demeyeceklerini bilseler Tuvalette cis nasil yapilir FAQ nu bile forma eklerler. Ama sagolsunlar cok yararli is yapiyorlar. Ben bu mod tipleriyle komsu olsam ne olurdu diye düsünüyorumda. Bir sohbettesin TV de misal 8. kanala basacaksin bu cirt sana orada uzaktan kumanda ile nasil TV 8. kanala getirilir FAQ uzatip eline verir. O yüzden böyle bir moddan komsunuz varsa sakin ola bu nasil oluryor diye sormayin ertesi gün evinizin duvarlarinda resimli anlatimlariyla karsilasirsiniz demedi demeyin.

Hiper aktif türü mod: Aman Allahim dedirtecek türdendir. Nereye tiklasan buna rastlarsin. Bir soru sorsan tak bu cikar, birsey arasan bu cikar, saga dön bu sola dön bu. Aniiiii nasil yetisiyon yoksa kendinimi klonladin doly gibi. Heryerde, basin döner aynisinda daha kactane var diye kafayi yersin. La biraz sakin ol bu gidisle kafayi yersin. bak disarida yesillik var hava güzel git bi piknik yap demi. Forumda bir rahatlasin.

Banlamaci türü mod: Bu gece yatarken sabah kalkinca kimi banlasam rüyasi ile uykuya dalar. Isi gücü budur sanki. Bancibas kesilir. Allah bunu basimiza hakim etmemis iyiki diye düsünürsünüz. Tüm davalarda olay ne olursa olsun idam ederdi bu tipler.

General türü mod: Forumda izinsiz sinek ucsun istemez. Kendini öyle bir kaptirir ki ayni apartmanda oturup ayni boarda üye iseniz karsilastiginizda sizden asker selami bekler. Bir kacgün foruma girmez cat kapi cikar gelir. sanki garnizon basiyon. Sürekli yazilimlari emir niteligindedir. Ama gelgelelim evde cocuguna terligini dahi getirtemez.
O yüzden vergitsin sanal aleme....................

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
Üye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Günün Geyikleri .. Sır Komedi ve Mizah 34 21 Haziran 2011 18:30