IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2019, 01:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuşadası Gençlik Festivali Kuralları Açıklandı: Peki Festival Kuralları Ne/Neler?




Kuşadası Gençlik Festivali Kuralları Açıklandı: Peki Festival Kuralları Ne/Neler?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 780x560.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kuşadası Gençlik Festivali'nde Festivalcilerin Uyması Gereken Kurallar:


- Festivalde, çadır ücreti fiyata dahil değildir; Kendi çadırınızı getirebilir veya etkinlik girişinden satın alabilirsiniz.

- Festival alanına maximum iki kişilik çadır ile giriş yapılmaktadır.

- Festival katılımcılarına, aldıkları biletin sınıfına göre bileklik takılır.

- Festival bilekliğinizi çıkartmanız durumunda yeniden bilet satın almak zorunda kalırsınız.

- Festivalde koparılan, çıkartılan, yırtılan, yapıştırılan ve deforme olan bilekliklerin tekrar takılamaz. Bileklik olmaksızın alana giriş yapılamaz. Alanda bilekliği olmadığı tespit edilen katılımcıların dışarı çıkartılır.

- Festivalde 18 yaş altında olan katılımcılara -18 bilekliği takılır bu bilekliği çıkartan ve / veya bilekliği zarar gören katılımcı alan dışına çıkartılır yeniden bilet almak zorunda kalır.

- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.

- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, reçetesiz ilaç, açık paket sigara ve tütün, her türlü yiyecek ve içecek, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (deodorant, böcek ilacı vb.), kesici ve delici maddeler getirmek yasaktır.
- Festival alanında ateş yakmak kesinlikle yasaktır.

- Festival için bilet satın alanlar, organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dahil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Buna uymayan katılımcıların, alana giriş haklarının iptal edileceği gibi bilet iadesi de yapılmayacaktır.

- Tüm festivallerimizi sizlerin özgürce eğlenmeniz için yapıyoruz. Ancak özgürlük başkasını rahatsız etmek değildir. Lütfen aşırıya kaçan davranışlardan uzak durunuz. Uyarılara rağmen aşırı davranışlara devam eden katılımcılar festival alanı dışına çıkartılacaktır.

- Festivale sahte bilet ihtimali olabileceği için bilet satış noktaları dışında satılan biletleri almayın.

- Festival organizatörü ve görevlileri, çalınan ya da kaybolan eşyalardan sorumlu değildir. Kaybolmasını göze alamayacağınız değerli eşyalarınızı festival alanına getirmemeniz tavsiye olunur.

- Festival biletleri, organizatörün izni olmadan ticari veya promosyon amaçlı kullanılamaz. Buna ek olarak, organizatörün izni olmadan festival alanında herhangi bir ticari veya tanıtım faaliyeti yürütmek kesinlikle yasaktır.

- Organizatör, festival programında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda gerçekleşecek olası değişiklikler, festival biletinin tam ve ya kısmi iadesi için neden arz etmez.

- Festival alanı dışında yaşanacak durumlarla ilgili olarak organizatörün ve festival güvenliğinin sorumluluğu ve yetkisi yoktur. Kendi güvenliğiniz için gerekli olmadıkça alanı terk etmeyiniz.

- Basın tarafından festival boyunca görüntü ve ses kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır.

- Görevliler katılımcıdan kimliğini doğrulamak amacıyla kimlik ibraz etmesini isteyebilir.

- Kamp & kombine bilet sahiplerinin kamp alanında konaklayacağı noktalara kamp görevlileri karar verecektir. Çadırınız kurulduktan sonra yerini ezberlemeniz faydalı olacaktır. Araba, motosiklet, römork, karavan vb. araçların kamp alanına alınmasına izin verilmemektedir.

- Kamp alanı dışında konaklama yapmak kesinlikle yasaktır.

- Festivalde kaybolan ve bulunan eşyalar festival prodüksiyon ofisine bırakılır ve her günün sonunda bulunan eşyalar en yakın Polis Karakoluna tutanakla teslim edilir. Yanınızda kaybolmasını göze alamayacağınız değerli eşyalarınızı getirmemenizi bir kere daha hatırlatırız.

- Festival alanında herkesin ihtiyacını karşılayacak çeşitlikte denetlenen yemek stantları olacaktır. Festival dışındaki seyyar satıcılardan zehirlenme olasılığını düşünerek yiyecek alınmamasını tavsiye ederiz.

- Festival alanında 18 yaşından küçüklere alkollü içecek satışı ve sigara satışı kesinlikle yapılmayacaktır. 18 yaşından büyük katılımcılarımıza 18 yaşından küçükler adına alkollü içecek ya da sigara almanın ve ya ikram etmenin de suç olduğunu hatırlatmak isteriz.

- Festival alanında kurulacak portatif WC’ler ücretsiz olarak kullanılacak ve bakımı ve temizliği ilgili firmamız tarafından yapılacaktır. Katılımcılarımızın WC’leri kabinlerin içerisindeki uyarıları dikkate alarak kullanmaları gerekmektedir. Aksi durumlarda yaşanacak aksilikler belli süreyle tüm WC’lerin kullanımını engelleyebilir.

- Festival alanının 24 saat hizmet verecek bir ilk yardım çadırı ve ambulans bulunacaktır. Dileğimiz kimsenin ihtiyaç duymaması yönündedir.

- Tüm GSM operatörleri alanda mobil baz istasyonları kurarak altyapılarını güçlendireceklerdir. Bu durum telefonların sorunsuz çalışacağı anlamına gelmemektedir.

- Kamp alanında çadır kurulumları esnasında görevli personel çadır ölçüleri ve kişi sayısını göz önüne alarak gereksiz alan kullanımlarına izin vermeyecektir.

FESTİVALEMİZ İÇİN BİLET ALAN KATILIMCILARIMIZ, YUKARIDA YAZAN BÜTÜN KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR. İYİ EĞLENCELER DİLERİZ.

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kuşadası gençlik festivali


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ege'nin En İyi Müzik Festivali: Kuşadası Gençlik Festivali (KGF) 10-14 Temmuz'da! Kalemzede Konserler & Etkinlikler 0 07 Temmuz 2019 01:12
Tatilde Nasıl Davranmak Gerekir,Görgü Kuralları Neler? Right Genel Paylaşım 1 12 Haziran 2019 17:16
Yazım Kuralları / İmla Kuralları, Yazım Yanlışları İle İlgili Test Soruları Lcia Türkçe 0 27 Kasım 2014 19:56
Aşk Kuralları by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 28 Ocak 2010 20:43