IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Konserler & Etkinlikler (https://www.ircforumlari.net/konserler-amp-etkinlikler/)
-   -   Zaferin 100. yılı Beşiktaş'ta Kenan Doğulu konseriyle kutlanacak (https://www.ircforumlari.net/konserler-amp-etkinlikler/985371-zaferin-100-yili-besiktasta-kenan-dogulu-konseriyle-kutlanacak.html)

Cemalizim 27 Ağustos 2022 01:10

Zaferin 100. yılı Beşiktaş'ta Kenan Doğulu konseriyle kutlanacak
 
Beşiktaş Belediyesi 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünü Zafer Yürüyüşü ve Kenan Doğulu konseri ile kutlayacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da etkinliklere katılarak vatandaşlarla beraber 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu paylaşacak.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Büyük Taarruz’da elde edilen büyük zaferin 100’üncü yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı Beşiktaş’ta kutlanacak. Kutlamalar Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde yapılacak resmi törenle başlayacak. İlçe protokolünün katılacağı törende Başkan Rıza Akpolat, Beşiktaş Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi Anıtı'na ilçe halkı adına çelenk sunacak.


Gün boyunca Beşiktaş’ın tüm sokak ve caddeleri ses araçlarından yükselen marşlarla yankılanacak. Atatürk’ün sevdiği ve Milli Mücadele ruhunu yansıtan marşlar Zafer Bayramı coşkusunu vatandaşlara yaşatacak.
Kutlamalar, saatler 20.00’ı gösterdiğinde Şairler Sofası Parkı’nda halk oyunları gösterisinin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile ‘Zafer Yürüyüşü’ devam edecek. Bando takımının eşlik edeceği yürüyüşte yurttaşlar ellerinde Türk bayrakları ile marşlar söyleyerek Rıza Akpolat ile birlikte Barbaros Meydanı’na yürüyecek.
KENAN DOĞULU’DAN KONSER
Barbaros Meydanı’nda Lapstekin’in Dj performansı devam ederken 21.00’de sahneyi Kenan Doğulu alacak. Türk Pop Müziği yorumcu, besteci ve müzisyenlerinden Kenan Doğulu, Barbaros Meydanı’na sahne alacak.


dha

Dedecan61 28 Ağustos 2022 00:25

Cevap: Zaferin 100. yılı Beşiktaş'ta Kenan Doğulu konseriyle kutlanacak
 
Güzel bir haberdi imkanı olanlar gitsinler bence...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net