IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2015, 15:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KPSS 2015/1 yerleştirme sonuçları açıklandı




KPSS 2015/1 yerleştirme sonuçları açıklandı.Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. yerleştirme sonuçları erişime açıldı. KPSS 2015/1 yerleştirme sonuçlarınızı haberimizde yer alan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz..


Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları 7 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2015 günü saat 14.30’dan itibaren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden açıklandı.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Öğretmenlik ve k*****ki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) sınavları yapıldı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 81 il merkezinde ve Lefkoşa'da düzenlenen ve saat 09.30'da başlayan sınavın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oturumunda, adaylara 30'ar soruluk hukuk, iktisat, işletme, maliye ve muhasebe testlerini cevaplamaları için 160 dakika süre verildi.

Sınavın saat 14.00'te başlayan oturumunda ise 30'ar soruluk çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi ile uluslararası ilişkiler konularına ilişkin testleri yer aldı. Bu testlerdeki soruları yanıtlamaları için de adaylara, 160 dakika verildi.

Haftaya ÖABT

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ise tek oturumda 12 Temmuz'da gerçekleştirilecek. ÖABT'de adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ve 10 soruluk alan eğitimi testinde yer alan soruları 75 dakikada cevaplayacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçıklarına aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Sınav sorularının tamamı ise ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sisteminden 10 gün süreyle sadece ilgili sınav oturumlarına başvuran adayların erişimine açılacaktır. İlgili sınav oturumlarına başvuran adaylar, ÖSYM’nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnternet adresinden TC Kimlik Numaraları ve kişisel şifreleri ile başvurmuş oldukları sınav oturumlarının sorularının tamamına erişebileceklerdir.

ÖSYM’nin İnternet sitesinden yayımlanan “Temel Soru Kitapçıkları” basın yayın organları tarafından, telif hakları ÖSYM’de saklı kalmak kaydıyla, herhangi bir telif hakkı bedeli ödenmeksizin kullanılabilecektir. “Temel Soru Kitapçıkları” adı altında ÖSYM’nin İnternet sitesinden yayımlanan sorular dışında kalan ve artık Merkezimize ait gizli bilgi olarak nitelenecek tüm soruların yazılı, görsel veya işitsel olarak herhangi bir yolla bir bütün olarak veya kısmen paylaşılması halinde, paylaşan kişi ve kuruluşlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açıklandı, kpss, sonucları, yerleştirme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı xena KPSS 0 10 Temmuz 2014 14:02
LYS yerleştirme sonuçları açıklandı SeckiN Haber Arşivi 0 26 Temmuz 2013 10:03
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! gizemcik32 Haber Arşivi 0 02 Aralık 2011 17:39
KPSS-2009/5 yerleştirme sonuçları açıklandı AngeLus YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 30 Ekim 2009 17:10