IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2013, 22:41   #1
coquettishness
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyajla Burun Estetiği




>Dr. Barış Çakır




İnsan gözü ve fotoğraf makinaları, renklere, ışığa ve gölgelere hassastır. Renkleri değiştirerek, fotoğraf makinasını aldatabilirsiniz. Gözlere derinlik hissi vererek, daha etkili bakış elde etmek, sık kullanılır. Burun makyajı için kıkırdak anatosi temelinde oluşturulan ÇAKIR poligonlarını kullanırsanız, burnunuz fotoğraflarda daha güzel çıkacaktır.
Burununuzun görüntüsünden hoşnut değilseniz, bazı küçük ve basit makyaj hileleri kullanarak,daha küçük daha ince yada daha kemersiz bir burun elde etmemiz mümkün. Peki bu nasıl olacak?
Profesyönel makyözlerin bildiği ve sizin bilmediğiniz şey gölge oyunu. Elinize ten renginizden bir iki ton açık ve bir iki ton koyu renk kapatıcılarınızı fondoten ve pudralarınızı alıp aynanın karşısına geçin.
Eğer burnunuz kemerli ise, kemeri daha koyu renk kapatıcı veya fondöten ile sadece yüksekliğin olduğu bölgeyi boyayın, yanları daha açık renge boyayın. Koyu renk, kemerinizin görünümünü küçültecektir.
Eğer burnunuz önden bakıldığında, yanlar geniş ve sırtı basık ise hemen yanlara koyu renk uyguluyoruz, burun sırtına ise açık renk boya ile alın bitiminden burun ucuna doğru, yarım cm lik bir hat çekiyoruz. Burnun uç kısmında, kabarıklık var ise bu bölgelere de koyu renk uyguluyoruz.
Bu gölge efektlerini, ince makyaj fırçaları kullanarak yapabilirseniz ÇAKIR poligonlarını bile taklit edebilirsiniz. Işık oyunları ile, burun ucunda, burun deliklerinin üstünde küçük üçgenler yapabilirsiniz. Burun ucu ile delikler arasın ,hafif koyuluklar ekleyerek, daha narin bir burun ucu elde edersiniz.
Bu efektleri doğru uygulayabilirseniz burnunuz fotoğraflarda daha farkedilir olacaktır. Geçici ama acil durumlar için idealdir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burun, estetiği, makyajla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ameliyatsız Burun Estetiği Ecrin Kulak Burun Boğaz Sağlığı 0 21 Ekim 2011 12:01