IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Haziran 2008, 11:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeğin Kutsal Kitabı




Sıradan Bir Erkek Nasıl Bir Don Juan Olur?
Bu kitap kadınların içsel doğasını, bilinçaltı kalıplarını, kendilerini yansıtış şekillerini ve erkeklerle olan iletişimlerinde kullandıkları yöntemleri anlatmaktadır. Bu sayede bir kadınla ilişkiye girme sistemini temelden öğrenip anlayacak ve bunun üstüne kadınlarla olan iletişiminizi istediğiniz gibi güçlü bir şekilde kurabileceksiniz.
Bu kitapta ezberlemeniz gereken bilgiler değil, anlamanız gereken sistemler en kapsamlı ve işe yarar şekliyle size aktarılmaktadır. Okuduğunuz bazı teknikler tuhafınıza gidebilir fakat siz bir Erkeksiniz ve bir kadın gibi düşünemezsiniz, oysa bu teknikler kadınların duygu ve düşünce yapılarına göre şekillendirilmiştir, bu yüzden size bir anda tuhaf gelebilir fakat bu teknikler kadınların bilinçaltındaki çekim düğmelerine basabilmeyi size öğretecektir. O nedenle bir tekniği yargılamadan önce mutlaka deneyip etkisini görün.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bazılarına göre bu kitaptaki yöntemleri uygulayanlar onlara göre boşuna uğraşırlar. Oysa bu kişiler nice hoşlandıkları ve tanışmak istedikleri kadınlarla nasıl yapacaklarını bilmedikleri için tanışamamanın üzüntüsünü yaşamaktadırlar. Ama bununla yüzleşmek yerine bastırıp, inkar etmeyi tercih ederler ve işe yaramayan stratejilerini, doğal olmak olarak adlandırıp, başarısız tecrübeleriyle hayatlarına devam ederler. Bir Baştan Çıkartma Ustasıyla bir Kaybedeni birbirinden ayıran fark budur.

Bir kadını cezb edemiyorsanız, kelimenin tam anlamıyla verimsizsiniz.
Harekete geçmez ve kadınları nasıl cezp edeceğinizi öğrenmezseniz doğa, gözünüzün yaşına bakmadan genlerinizi yok edecektir, Bu dikkatinizi çekti mi?
Güzel, çünkü kadınları cezb etmek ciddi bir iştir. Bana hak verip hemen harekete geçebilir ya da sadece kitabı okur ama uygulamazsınız. Tabi ki kadınları cezb etme süreci her zaman eğlenceli olmayacaktır!

Multi milyoner olmak istediğinizde bir zenginlik planına ihtiyacınız olur, değil mi? Hayallerinizdeki vücut ve sağlığa sahip olmak için de denenmiş vücut geliştirme planına ihtiyacınız olur. E peki ya hayatınızda güzel bir kadına ve ilişki ustalığına sahip olmak isterseniz? Baştan Çıkartma yada kısaca BÇ, seçimlerle zenginleşmiş bir yaşam stilini oluşturmanız için denenmiş oyun planınızdır. İstediğiniz takdirde bunu kusursuz bir şekilde öğrenmenizi sağlamak için kişisel yardımcınız olacağım.

Dünyanın en güzel kadınlarıyla çıktığım sır değil. Bunun için bir mazeretim yok. Güzellik, bir dişide aradığım birçok nitelikten biridir. Ancak gerçek yaşamda bir baştan çıkarma ustası olarak asla lanse edilmedim, siz de böyle olmalısınız. Yine de arkadaşlarımın çok güzel kız arkadaşlara nasıl sahip olduğumu sorması daima gururumu okşamıştır. İşte bu nedenle gayri resmi olarak, etkileyici olma sırrımı onlara öğretmeye başladım. Aldıkları bilgilerle onlar da kısa zamanda istedikleri tarzda kız arkadaşlara sahip oldular.
Baştan Çıkartmak yaşamınızı zenginleştirir, sınırlamaz.”
Yıllarca süren deneyimlerden sonra bunlar elinizde tuttuğunuz kitaba dönüştü. Bu kitapta kadınlara nasıl yaklaşacağınızı ve onları nasıl cezb edeceğinizi sistematik olarak öğreneceksiniz. Bu bilgilerle dünya çapında düzinelerce adama yol gösterdim ve babalarının onlara öğretmediklerini yüzlerce adama şahsen ben öğrettim.
Sosyal Dinamikler biliminde ve Baştan çıkartmada on yılı aşkın süredir kazandığım sistematik bilgi ve deneyimleri bu kitapta paylaşıyorum. Bu nedenle, öğrenme eğrinizi kayda değer bir şekilde hızlandırabilir ve sizi yıllarca sürecek asabiyet, gerilim ve yalnızlıktan kurtarabilirim.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkeğin, kitabı, kutsal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tambomachay Nedir - Tambomachay Hakkında - Kutsal Su Mekanı - Kutsal Su Mekanı Lcia Felsefe 0 03 Şubat 2015 11:16
Kur'an Alevilerin kutsal kitabı değil mi PassioN Haber Arşivi 4 04 Nisan 2012 23:12
Dini, Kutsal Kitabı Tahrif Ecrin Musevilik 0 05 Kasım 2011 19:49
Kutsal, Kutsal, Kutsal (Kadosh) Lady Hristiyanlık 0 09 Haziran 2010 08:56
Kutsal aŞk by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 03 Şubat 2010 17:48