IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kültür ve Sanat (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/)
-   -   Engelimiz Kent Olmasın (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/396493-engelimiz-kent-olmasin.html)

Sihir 09 Haziran 2011 14:03

Engelimiz Kent Olmasın
 
Engelimiz Kent Olmasın Projesi Kapsamında Engelli Bireylerin Kent Yaşamında Karşılaştıkları Fiziksel Ve Mimari Sorunlar İle İlgili Fotoğraf Yarışması Düzenleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Büyükşehir Belediyesi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kent Konseyi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valiliği İl Özürlüler Kurulu, Engelliler Kültür Sanat Derneği'nin (ENSADER) ortağı olduğu ve Sosyal Politikalar Merkezi Derneği'nin (SOMER) koordinasyonunda yürütülen 'Engelimiz Kent Olmasın' projesi kapsamında engelli bireylerin kent yaşamında karşılaştıkları fiziksel ve mimari sorunlar ile ilgili fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Son gün 17 Haziran
Avrupa Birliği Yerel Düzeyde Sivil Katılımın Güçlendirilmesi programınca desteklenen 'Engelimiz Kent Olmasın' projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan fotoğraf yarışmasında başvurular Mayıs ayı itibari ile başlamış olup, 17 Haziran 2011 tarihinde sona erecek.
Yarışma kapsamında çekilen fotoğrafların CD ortamında başvuru formunun çıktısı ile beraber son başvuru tarihine kadar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kent Konseyi Sivil toplum Geliştirme ve Projeler Ofisi'ne teslim edilmesi gerekiyor.

Jüri değerlendirmesinin sonuçları ise 24 Haziran 2011 tarihinde açıklanacak. Yarışmada birinciye Netbook, ikinciye Dijital Çerçeve, üçüncüye ise Fotoğrafçılık Kitap Seti ödül olarak verilecek. Mansiyon ödülü olarakta kazananlara fotoğrafçılık eğitimi verilecek.Yarışma ile ilgili detaylı bilgilere [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
adresinden ulaşılabilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net