IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kültür ve Sanat (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/)
-   -   Dedemin İnsanları ilk kez TEGV için! (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/427478-dedemin-insanlari-ilk-kez-tegv-icin.html)

LeyLa 17 Kasım 2011 16:40

Dedemin İnsanları ilk kez TEGV için!
 
Dedemin İnsanları ilk kez TEGV için!

Çağan ırmak'ın “Dedemin İnsanları” filminin ilk gösterimi, 23 Kasım Çarşamba akşamı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın yararına yapılacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Most Production ve Ay Yapım'ın yapımcısı olduğu, Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği "Dedemin İnsanları" filminin ilk gösterimi, 23 Kasım Çarşamba akşamı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın ev sahipliğinde, Ethem Sancak, Nef ve ülkemizin genç, başarılı işadamı/işkadını ve yöneticilerinin katkılarıyla gerçekleşecek.

Hızla değişen dünyanın çoğalan ve çeşitlenen sorunları karşısında sivil toplum kuruluşlarının artan önemine kayıtsız kalmayan genç nesil, Dedemin İnsanları filminin ilk gösterimi kapsamında TEGV'e verdiği destek ile eğitime ve çocukların geleceğine katkı sağladı.


Ethem Sancak, Erden Timur, Tansa Mermerci Ekşioğlu, Melis Gürsoy, Ebru Özdemir, Aylin Benardete, Pelin Akın, Gökalp Çak, Berrin Yoleri, İzzet Özilhan, Ayda Elgiz, Aslı Üstünkaya Ekinci, Emre Bahçivan, Batu Aksoy ve Rasim Özkanca gibi isimlerin TEGV'e ilk gösterim kapsamında yaptıkları bireysel bağışlar ve Nef'in kurumsal bağışı ile 1000'e yakın çocuğun bir yıllık eğitimine destek sağlanacak.

Çağan Irmak'ın senaryosunu kendi yaşam öyküsünden kurgulayarak yazdığı filmde, Çetin Tekindor, Hümeyra, Zafer Algöz, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Ezgi Mola, Mehmet Ali Kaptanlar, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Ushan Çakır, Serkan Genç, Yiğit Arı ve Durukan Çelikkaya rol alıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net