IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2012, 20:48   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Photek





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Babylon
Tarihler: 06 Nisan 2012 Cuma ~ 06 Nisan 2012 Cuma - Saat: 23:30
Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul
Babylon’da Miller’ın katkılarıyla bir Drum’n Bass efsanesi: Photek.
Photek ya da gerçek ismiyle Rupert Parkes Los Angeles merkezli, yeni bir Grammy ödülü adaylığı bulunan Britanyalı bir drum’n bass savaşçısı.
1990’lı yılların başında İngiltere drum’n bass sahnesini şekillendiren ve bu alanda bayrağı taşıyan DJ ve prodüktörlerden biri olan Photek, 90’lı yılların sonuna kadar bu müziğin gelişmesine büyük katkısı oldu. Dünya onu aynı zamanda Animatrix filmine yaptığı başarılı soundtrack ile de tanıdı. Müzikal kariyerinin başlarında daha fazla ambient sularda gezinen İngiliz prodüktör, daha sonra caz ve drum’n bass öğelerini müziğine taşıdı.
Japon kültürüne olan büyük ilgisi ona parça isimlerini samuray kılıç tekniklerinden isimler vermeye kadar götürdü. Modus Operandi ve Form & Function gibi ona ün kazandıran -----lerle yoluna devam eden ve müziğinde keskin tarzını gittikçe öne çıkaran Photek, 2000 tarihli Solaris -----ü ve bu -----de yer alan Robert Owens’ın da vokallerle destek olduğu “Mine To Give” parçasıyla esas büyük çıkışını yakaladı.
Bu -----ü takiben Nine Inch Nails ve Pharell gibi isimlerle çalışmalar yapmaya başlayan Photek, çıkardığı compilation -----ler sonrasında en son 2011’de “Avalanche” isimli yeni bir EP çıkardı. Pinch’in plak şirketi olan Tectonic’ten de parçalar çıkaran müzisyen, 2011 içerisinde Moby ve Distance gibi isimler için remix çalışmalarında bulundu.
Photek, aynı zamanda bu seneki Grammy’lerde “Tron Legacy” filminin müzikleri için Daft Punk’ın “End of Line” parçasına yaptığı düzenlemeyle “En İyi Remix” kategorisinde aday gösterildi. Drum’n Bass sahnesinin gelmiş geçmiş en karizmatik figürlerinden biri olan, bu müziğin karanlık ve aydınlık yönlerini ustaca birleştiren Photek, drum’n bass’in uçlarında gezinen DJ setiyle tam 8 seneden sonra Babylon’u 6 Nisan Cuma gecesi tekrar ziyaret etmeye hazırlanıyor. Gecenin açılışı ve after party’sinde ise Türkiye’nin en önemli drum’n bass DJ’lerinden Golem pikapların başında olacak.
Warm-Up&After Party by Golem (dinamo 103.8) @ Babylon
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
photek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık