IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2012, 21:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
8 yeni film vizyonda




Bu hafta vizyona biri yerli olmak üzere 8 yeni film girdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KUZGUN

Haftanın gerilim filmlerinden "Kuzgun" filminde (The Raven) başrolü üstlenen John Cusack, hayatı skandallarla dolu Amerikalı yazar Edgar Allan Poe'yu canlandırıyor.
Yönetmenliğini sinemaseverlerin "V for Vendetta" filminden hatırlayacağı James McTeigue'ın ve senaryo yazarlığını Hannah Shakespeare ve Ben Livingston'un yaptığı filmin konusu ise şöyle:
"Delinin biri, Poe'nun yazdığı en dehşetengiz hikayelerden esinlenerek korkunç cinayetler işlemeye başladığında Baltimorlu genç bir dedektif (Luke Evans) ve Poe elele vererek, yazarın şiddet dolu öykülerinin birer birer gerçeğe dönüşmesini önlemek için katilin peşine düşer. Yaşanan ölümcül kedi-fare oyunu, Poe'nun sevgilisi (Alice Eve) katilin hedefi haline geldiğinde zirveye ulaşır."

DEHŞET KAPANI

Drew Goddard'ın yönettiği "Dehşet Kapanı" (The Cabin in the Woods) beş arkadaşın ormanda bir kır evine gitmeleriyle yaşanan kötü olaylara ilişkin klasik bir korku filmi gibi başlıyor.
Ancak her tarafın kan gölüne dönmesinin ardından gençler geleneksel korku filmi tepkileri vermeye başlayınca, kontrol odasındaki bir grup teknisyen, korkan gençlerin her hareketini takip ediyor, hatta hareketlerine yön veriyor.
Film bu aşamadan sonra hayal gücü ve ince mizah harmanından oluşan bir macerada korku filmi geleneklerini alt üst ediyor. Filmin başrollerini Chris Hemsworth, Kristen Connolly, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams, Richard Jenkins ve Bradley Whitford paylaşıyor.

ÖLÜMÜN SESİ

"Ejderha Dövmeli Kız" filminin yıldızı Noomi Rapace'in başrolde olduğu "Ölümün Sesi" (Babycall), Anna ve sekiz yaşındaki oğlu Anders'in yeni taşındıkları apartmandaki hikayesini anlatan paranoid bir korku-gerilim filmi.
Eski kocasından kaçarak adresini gizli tuttuğu bir yere taşınan Anna, oğlunun güvenliği için başucuna koyabileceği bir bebek telsizi alır, ancak zamanla telsizden garip sesler, çığlıklar gelmeye başlar.
Pal Sletaune'un yazıp yönettiği filmin diğer oyuncuları arasında, Kristoffer Joner, Vetle Qvenild Werring, Stig R. Amdam yer alıyor.

PAZARLARI HİÇ SEVMEM

Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Rezzan Tanyeli'nin yaptığı "Pazarları Hiç Sevmem" filmi, hayatlarının en kötü dönemlerinde tesadüf eseri karşılaşan Oğuz ve Deniz'in birbirlerine "iyi gelmeleri"nin hikayesini anlatıyor.
Bu haftanın tek yerli yapımı, ayrılıklar, yollar, düğünler, cenazeler, takıntılar ve insanlık halleri üzerine bir film.
Filmde, Melisa Sözen, Edhem Dirvana, Umut Kurt, Ezgi Mola, Hasibe Eren, Ayşen Gruda, Kenan Demirok, Şebnem Dilligil ve Barış Bağcı rol alıyor.

AŞKIN RENKLERİ

Haftanın romantik komedi filmi "Aşkın Renkleri"nin (La Delicatesse) yönetmenliğini David Foenkinos üstlendi.
Audrey Tautou, François Damiens, Bruno Todeschini, Melanie Bernier, Josephine de Meaux gibi isimlerin rol aldığı filmin konusu şöyle:
"Güzel, mutlu ve başarılı Parisli bir yönetici olan Nathalie üç senelik evliliğin ardından aniden dul kalır. Ruh eşi olan kocasının ölümüyle baş edebilmek için, kendisini işine adar.
Bir gün Nathalie'nin yaşama sevinci açıklanamaz bir biçimde kendisine bağlı çalışan Markus tarafından yeniden alevlenir. Markus görünüşte sıradan, beceriksiz ve çok da yakışıklı olmayan bir adamdır. Başta Nathalie'nin beklenmedik ilgisi karşısında afallayan Markus, zamanla onun duygularına inanmaya başlar ve aralarındaki romantizm artar. Bir süre sonra, ilişkileri tuhaf olmaktan çıkıp gerçek sevgiye dönüşen Nathalie ve Markus, kendi şüpheleri kadar çevrelerindeki insanların yargılayıcı tavırları da dahil birçok engeli aşmak zorunda kalır."

KARA ALTIN

Kara Altın" (Black Gold), acımasız topraklar üzerinde aşk ve gücün efsanesini anlatan bir dram. Tahar Rahim, Antonio Banderas, Mark Strong, Freida Pinto, Riz Ahmed ve Akin Gazi'nin rol aldığı filmin yönetmenliğini Jean Jacques Annaud üstlendi.
Filmin, 20. yüzyılın başlarında Arabistan'da geçen hikayesi şöyle:
"Acımasız çöl güneşinin altında, iki savaşçı kabile karşı karşıyadır. Hobeika Emiri Nesib (Antonio Banderas) ve rakibi Salmaah Sultanı Amaar (Mark Strong), barış için 'Sarı Kuşak' adı verilen, kimsenin yaşamadığı topraklar üzerinde hak iddia etmemeye karar verir. Karşılığında Nesib o zamanın kabile yasalarına göre Amaar'ın iki oğlunu kendi evladı gibi büyütecektir.
Oğullardan biri büyüdüğünde yenilmez bir savaşçı olan Saleeh, diğeri kendini kitaplar ve bilgiye adamış Auda'dır. Bir gün Nesib'in topraklarını ziyaret etmek için Amerika'dan gelen bir petrolcü emir, topraklarında hayal bile edemeyeceği kadar büyük değer taşıyan petrol rezervleri olduğunu söyler. Tek sorun, rezervlerin 'Sarı Kuşak' içinde yer almasıdır.
Babasının topraklarına dönmeye çalışırken öldürülen Saleeh, iki emirin arasındaki bağları gerginleştirir. Tekrar sulhu sağlamak için Nesib'in güzel kızı Prenses Leyla (Freida Pinto) ile Auda'nın evlenmesine karar vermişlerdir. Çocukluklarında başlayan aşkları, iki kabile için de yeni bir başlangıç olacaktır. Fakat bunun gerçekleşmesi için üstesinden gelmeleri gereken çok büyük problemler vardır."

MARİGOLD OTELİ'NDE HAYATIMIN TATİLİ

"Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili" (The Best Exotic Marigold Hotel), Deborah Moggach'ın "These Foolish Things" romanından esinlenilerek, Ol Parker'ın senaryosu ile beyaz perdeye aktarılmış bir komedi-dram.
Oyuncuları arasında Maggie Smith, Judi Dench gibi Oscar ödüllü oyuncuların yanı sıra Bill Nighy, Tom Wilkinson, Dev Patel, Penelope Wilton, Celia Imrie, Tena Desae, Ronald Pickup gibi yıldızların yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda "Aşık Shakespeare" filmiyle tanınan John Madden oturuyor.
Filmde bir grup İngiliz, emeklilik dönemindeki tatillerini ucuz ve bir o kadar da egzotik Hindistan'da geçirmeye karar veriyor. Marigold Oteli'nin reklamları ve sunduğu rahat yaşam düşlerine kapılan bu birbirinden bağımsız grup, oraya vardıklarında otelden geriye yalnızca eski şatafatlı halinin kaldığını görür. Bekledikleri lüks tatilden eser olmasa da bu mekanda yaşadıkları ve birbirleriyle kurdukları ilginç bağ sonucunda hayatın tadını ve aşkı yeniden keşfeder.

ÇİFTE SOYGUN

Rob Minkoff'un yönettiği komedi-suç filmi "Çifte Soygun"nda (Flypaper) izleyenler, birbirlerinden habersiz olarak aynı bankayı soymaya çalışan iki grubun hikayesine tanık olacak.
Çıkan çatışma sonrası bankada rehin kalan Tripp Kennedy (Patrick Dempsey), güzel ve akıllı veznedar Kaitlin ile (Ashley Judd) yakınlaşır.
Çetelerin biri profesyonellerden, diğeri de şuursuzluk derecesinde amatör olan iki saf adamdan oluşmaktadır. Ancak güvenlik sistemi, gün sonu kilidini devreye sokunca herkes binaya kilitlenir. Gece ilerledikçe şamatalı bir kedi-fare oyunu oynanacaktır.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, film, vizyonda, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
6 yeni film vizyonda PassioN Kültür ve Sanat 0 09 Mart 2012 20:25
3 Yeni Film Vizyonda.. Düş Kültür ve Sanat 0 02 Eylül 2011 00:02
8 yeni film vizyonda [03.06.2011] ! Ein Sinema Dünyası 0 10 Haziran 2011 10:36
4 yeni film vizyonda Feronia Sinema Dünyası 0 01 Ocak 2010 14:56
Dört yeni film vizyonda PuSAt Sinema Dünyası 0 26 Mart 2006 10:49