IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kültür ve Sanat (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/)
-   -   Karaman'da Sinema Günleri Festivali Başladı (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/489086-karamanda-sinema-gunleri-festivali-basladi.html)

Thetis 15 Haziran 2012 18:26

Karaman'da Sinema Günleri Festivali Başladı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Karaman'da bu yıl ilk kez düzenlenen ve ünlü yönetmen Mesut Uçakan'ın onur konuğu olarak katıldığı Sinema Günleri Festivali, başladı.

iri Reis Kültür Merkezi'nde yapılan festival açılış programında İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, bir konuşma yaptı. Festivalin bir ilk olduğuna dikkat çeken Orta, ilin tanıtımına katkıda bulunacak çok değişik çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Ünlü yönetmen Mesut Uçakan'ın 10 önemli filminin 3 günlük zaman diliminde gösterileceğini belirten Orta, gelecek yıllarda daha geniş katılımlı organizasyonlar yapacaklarını söyledi.

Orta, 10 bin yıllık tarihi olan ve Yunus Emre, Mevlana Hazretleri ve Karamanoğlu Mehmet'in ayak izlerinin olduğu Karaman'ın mevcut potansiyelini değerlendirerek her anlamda gelişeceğine inandığını dile getirdi.

Vali Vekili Ferhat Burakgazi de önemli filmlere imza atan Mesut Uçakan'ı Karaman'da görmekten gurur duyduklarını belirterek, değişik kültürel faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Program yönetmen Mesut Uçakan'ın verdiği 'Sinemanın Dünü, Bugünü ve Yarını' konulu konferansı ile sona erdi.

Sinema Günleri Festivali kapsamında ünlü yönetmenin, 'Tuna Nehri Akmam Diyor', 'Çöküş', 'Sevdaların Ölümü', 'Kelebekler Sonsuza Uçar', 'Anka Kuşu', 'Gönül Dosta Gider', 'Anne yada Leyla', 'Reis Bey', 'Ölümsüz Kahramanlar' ve 'Yalnız Değilsiniz' adlı filmleri gösterilecek. Festival 17 Haziran'da sona erecek.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net