IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Haziran 2012, 17:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trafik Kazası Sonrası İlk Konserini Ankara'da Verdi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ankara'dan İstanbul'a dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve koruması hayatını kaybeden Bengü, kaza sonrası ilk konserini Ankara'da verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Shopping Fest konserler dizisinde sanatçı Bengü, sevilen şarkılarını Armada Alışveriş Merkezi'nde Başkentliler için seslendirdi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'dan İstanbul'a dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve koruması hayatını kaybeden Bengü, yaşanan kötü günlere rağmen Başkent'te hayranlarıyla birlikte olmanın, onların gözlerindeki ışıltıları görmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Bir İstanbullu olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i çok başarılı bulduğunu belirten Bengü, "Bunun sonucu olarak Ankara son yıllarda çok güzelleşmiş. Benim için Ankara ve Ankara seyircisi de her zaman çok özel olmuştur." dedi.

Armada'da akşamın ilk saatlerinden itibaren gelen Ankaralılar, hem yanlarına kadar gelen sanatçıyı yakından görme fırsatı buldu hem de şarkılarına eşlik etti. Bengü, konserini izleyenler arasında bulunan engelli genç hayranı Yaprak Karakuş ile özel olarak ilgilendi. 14 aylık Mine adlı bebeğin sahneye yürüyerek çıkması üzerine kucağına alarak bir süre birlikte şarkı söyledi. Sempatik sanatçı konserde, 'Korkma Kalbim', 'Veda', 'Kalbi Olan Ağlıyor' gibi popüler parçalarının yanı sıra pop müzik hitlerinden oluşan remix şarkılarını da seslendirdi.

Alışveriş Festivali süresince 15 kişilik pandomimci ateş sihirbazıyla Başkentlilere görsel şov sunan 'Rus Ateşi', Bengü konseri öncesi Ankara'daki son gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Festival için Moskova'dan geldiklerini, Başkent Ankara'yı ilk kez gördüklerini ve çok beğendiklerini ifade eden Rus Ateşi sihirbazları, Ankara'yı ve kendilerine gösterilen ilgiyi asla unutmayacaklarını söyledi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ankarada, ilk, kazası, konserini, sonrası, trafik, verdi, İlk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ankara'da trafik kazası 2 ölü PassioN Haber Arşivi 0 02 Mayıs 2012 20:55
Ankara`da Trafik Kazası: pyracantha Haber Arşivi 2 29 Eylül 2010 17:41