IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2013, 08:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hızlı Gelişim Rehberi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Birçok iyi savaşçının olduğu KungFu dünyasında en güçlü olabilmek için en hızlı gelişimi göstermek gerekmektedir. Peki bu zorlu dünyada nasıl kısa sürede daha çok EXP kazanılır ve kolaylıkla seviye yükselinir? KungFu’da, canavarları öldürerek görevleri tamamlamak ve seviye atlamak her oyuncunun yapabileceği bir şeydir, bu yüzden farklı yöntemler bulmak gerekir.

İpucu 1: Otomatik Yönlendirme
Eğer otomatik yönlendirme yaparak canavarlara saldırmak istiyorsan, “Z” kısayoluna basıp açılan ekrandan otomatik yönlendirmeyi aktif etmeniz gerekmektedir. Daha sonra ihtiyacınız olan ilaçlar otomatik olarak toplanacaktır. Otomatik yönlendirmeyi kapatmakta oldukça kolaydır, alandaki herhangi bir boş yere tıklayarak otomatik yönlendirmeyi kapatabilirsiniz.

İpucu 2: Meditasyon
Meditasyon yaparak EXP kazanılıyor mu? Evet. KungFu’da meditasyon yaparkende EXP kazanabilirsiniz. Arayüzdeki meditasyon simgesine tıklayarak veya “X” kısayolunu kullanarak meditasyon moduna geçiş yapabilirsiniz. Meditasyon yaparak EXP’in yanısra Enerji de kazanabilirsiniz. Enerji KungFu’nun en önemli güçlerinden birisidir ve bir çok önemli yerde içinize yarar.
Tek kişilik meditasyondan daha fazla kazanç sağlayan şey de Zen uygulamasıdır. Zen uygulamasıyla %20 daha hızlı EXP ve Enerji kazanabilirsiniz. Ama Zen uygulamasının yapılabilmesi için iki tarafında meditasyon modunda olması gerekmektedir. Eğer herhangi bir taraf meditasyondan çıkarsa Zen uygulaması otomatik olarak sona erer.

İpucu 3: Gelişim Yararı
Gelişim de EXP elde etmenin bir başka yoludur. Gelişimden EXP ve Enerji elde edilebilir, ayrıca Gelişim Yararı online olmadığınız zamanlarda bile birikmeye devam eder. Ancak burada dikkat etmeniz gereken önemli bir husus vardır, Gelişim Yararı 12 saat sonunda birikmeyi durdurur, bu yüzden gelişim yararı elde etmeye devam etmek için birikenleri almanız gerekmektedir, biriken Gelişim Yararları alındıktan sonra birikme işlemi tekrardan başlar. Ayrıca Gelişim Simgesi kullanılarak 2 kat daha fazla Gelişim Yararı alınabilir.

İpucu 4: Online Paketleri
Ayrıca, KungFu’da EXP kazanmanın bir başka yolu da Online Paketleri’dir. Bu paketlerin içinde çok değerli ve işinize çok yarayacak ekipmanlar bulunur. Oyun içinde belirli sürelerde online kalarak bu paketleri alabilirsiniz, ne kadar uzun süre online kalırsanız o kadar çok gelir elde edersiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gelişim, hızlı, rehberi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gelişim İlkeleri Ve Gelişim Dönemleri Liaaa Çocuk Sağlığı 0 18 Haziran 2012 12:22
Anne Karnında Bebeğinizin Gelişim Rehberi (40 Haftalık gün gün) Violent Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Nisan 2012 13:42
Rohan Online Rehberi - Yarım Elf Class Rehberi - Ranger Yapı KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:54
Rohan Çevrimiçi Rehberi - Dhan Sınıf Rehberi - Avenger Oluştur KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:51