IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2013, 00:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birlik Bayrak Savaşı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Birlik Bayrağı bir birliğin simgesidir, Birliğin tüm onuru ve gururu bayrağında gizlidir. Birlik bayrağı ait olduğu birliğin saygınlığını temsil eder. KungFu dünyasında savaşçılar Birlikleri ve Bayrakları için ölümcül savaşlara katılırlar. Bayrak için savaşmak bu dünyada birlik onuru için savaşmaya denktir!

KungFu dünyasında Birlikler bayraklarını diktikleri bölgenin tek hakimi olurlar. Oyuncular kendi birliklerinin bölgesinde meditasyon yaparak fazladan kazanç sağlayabilirler. Ama her bölgenin bir başka isteyeni vardır. Bu yüzden bayrağı ve bölgeyi korumak için kanlı savaşlar vermek gerekebilir!

Her Cumartesi günü saat 20:00-22:00 arası birlik bayrağı kapma mücadelesi yaşanır. Etkinlik süresince, birlik liderleri birlik bayraklarını sahip olmak istedikleri bölgeye dikmeyue çalışırlar.

1. Sadece birlik Başkanları bayrak dikebilir
2. Bayrak dikmek için Birlikten 10000k Bakır harcanması gerekir
3. Sadece sahipsiz olan bölgelere bayrak dikilebilir.
4. Bir birlik aynı anda bir çok bölgeye bayrak dikebilir
5. Birlik bayrağı başarılı bir şekilde dikildikten sonra, farklı hatlarda bulunan herkes o birlik bayrağını görüntüleyebilir (Örneğin Birlik Başkanı Cerasus Şehrine birlik bayrağını dikmeyi başardı, 1-2-3-4 hatlarındaki herkes o birlik bayrağını görebilir)
6. Birlik bayrağı dikildikten sonra o birlik üyeleri kendi birliklerinin bölgelerinde meditasyon yaparak fazladan Exp kazanabilirler. Örneğin birlik bayrağının dikili olduğu bir bölgede meditasyon yaparak hızlı exp ve enerji kazanabilirsiniz, bu durumdayken oyunun sağ üst köşesinde (Ufak Haritanın solunda) özel bir Buff simgesi belirir, birlik bayrağının derecesine göre kazançda değişir. Seviye ne kadar yüksek, kazanç o kadar artar (Üst Limit %120).

Birlik Bayrak Saldırısı:
Eğer bayrak dikmek istediğiniz bir yeri başka birlik kapmışsa, kendi birliğinizi toplayıp birlik bayrağına saldırı düzenleyebilirsiniz. Eğer başarılı olunursa bol miktarda Bakır ve Simge kazanılır.
1. Ne kadar saldırılırsa saldırılsın, her bir oyuncu birlik bayrağına sadece 2 hasar verebilir, bu yüzden ne kadar fazla kişi olursa o kadar hızlı kazanılır
2. Birlik bayrağı indirilirken çıkan uyarılara uyulmalıdır, birlik bayrağının mevcutta bulunduğu hatta geçilip saldırılması gerekmektedir, yoksa saldırı başarısız olur.
3. Bayrak saldırısına katılan oyuncularda özel bir Buff etki göstermeye başlar, bu Buff ile birlikte barış bölgelerine gidilerek (Cerasus Şehri, Güney Dağı Yamacı) saldırıya devam edilebilir.
4. Birlik bayrağı sadece etkinlik sürelerinde dikilip indirilebilir. Diğer zamanlarda dikilemez ve bayrağa saldırı yapılamaz

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bayrak, birlik, savaşı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Birlik Savaşı Ecrin League Of Legends 0 17 Kasım 2013 23:01
Birlik Sırrı Ecrin League Of Legends 0 17 Kasım 2013 22:13
Birlik ve Beraberlik Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 14:09