IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kurs Eğitimleri (https://www.ircforumlari.net/kurs-egitimleri/)
-   -   Mimari Sunum İçin Photoshop (https://www.ircforumlari.net/kurs-egitimleri/849678-mimari-sunum-icin-photoshop.html)

Sır 27 Aralık 2019 00:06

Mimari Sunum İçin Photoshop
 
Photoshop programı çok farklı sektörlerde oldukça yaygın olduğundan, mimari sunum paftası hazırlamak için Photoshop konfigürasyonları kullanılır. Kişiler bu eğitimde, mimari sunum paftasında olması gereken unsurları kavrayarak bitmap veya vektörel öğeler üzerinde seçim ve düzenleme yapabilir. Kişiler, vaziyet planı taslağının oluşturulmasından yapı kesitinin zenginleştirilmesine kadar tüm görselleştirme işlemlerini uygulayabilme yetisine sahip olur.
Konu Başlıkları: Photoshop programına giriş, arayüz tanıtımı, içe ve dışa aktarma, düzenleme araçları, ölçülendirme, yazı ve özellik tanımlama, katmanların kullanımı, kesit zenginleştirme, pafta oluşturma
İstihdam Alanları: Eğitimini başarıyla tamamlayanlar; mimarlık ve inşaat sektörü, mimarlık ve mühendislik ofisleri, şehircilik ve planlama büroları, inşaat şantiyeleri, kentsel tasarım şirketleri gibi çeşitli alanlarda tasarım elemanı olarak istihdam edilebilmektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net